Wpis z mikrobloga

@SmugglerFan: no i super że zwracacie na to uwagę, tylko skoro tak walczymy o równość to ja bym też chciał się czuć traktowany równo i mieć w ankietach odpowiedzi jak wyżej lub „świetnie sobie radzę w dzisiejszym świecie”. Twierdząc, że każdy facet POWINIEN MIEĆ obecnie problem z tematami powyżej sami powodujecie nierówności bo ja się czuję wykluczony.
  • Odpowiedz
@Italian_plumber no domyślam się że o sobie napisałeś. Ja napisałem że jak ktoś może mieć problem o takie pierdoły z tej ankiety // w sensie nie wiem czy może ktoś w niej wziąć udział XD ale jak widać mamy trochę dziwnego narybku na wykopie
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: Wszyscy ludzie którzy są martwi do pewnego momentu żyli tak jak my. Czas dorosnąć!

@karpii: dokladnie, jak dorosniesz to np. bedziesz w stanie sledzic newsy ze swiata i reagowac na nie na przyklad wyjezdzajac z kraju zanim zacznie sie wojna. albo mozesz po prostu zrobic pikachu face jak cie wysla na front i zdechnac xD twoj wybor
  • Odpowiedz
Ważne pytanie w kwestii zdrowia psychicznego mężczyzn: która ze spraw polityczno-społecznych w przeciągu ostatniego roku wpłynęła na wasze samopoczucie najbardziej?

@sildenafil: Jeśli już to najbardziej chyba wpłynął na mnie fakt, że kobiety w Polsce traktowane są często jak taka ''płeć wybrana'' wręcz a na końcu przyjdzie ci taka julka z twittera na przykład i powie, że kobiety i tak mają gorzej a kiedy jej się zapytasz czego to powiedzą, że
  • Odpowiedz
@sildenafil: Normalnie powiedziałbym 1 ale od tego nie uciekniemy możemy co najwyżej domagać się kompensaty społecznej za ten obowiązek i nałożenia obowiązku na kobiety (choćby do pracy w cholernych fabrykach amunicji).

Więc realistycznie to 2 albo 3 bo są jestem na nie najbardziej narażony.
  • Odpowiedz
Oj, trudne się wylosowało... mimo wszystko chyba 1, chociaż w związku z problemami zdrowotnymi raczej nie jestem zagrożony (raczej, bo cholera wie, co tym antymęskim matołom odwali), to i tak mocno przeżywam to, że w tym kraju trafia się w dosłowną (!) niewolę za to, że jest się mężczyzną. To już lepiej być bandziorem i gnić w pierdlu, bo więzień ma przynajmniej prawo do życia.
  • Odpowiedz