Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +179
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Jak widać można.
@karpii: dokladnie, jak dorosniesz to np. bedziesz w stanie sledzic newsy ze swiata i reagowac na nie na przyklad wyjezdzajac z kraju zanim zacznie sie wojna. albo mozesz po prostu zrobic pikachu face jak cie wysla na front i zdechnac xD twoj wybor
@sildenafil: Jeśli już to najbardziej chyba wpłynął na mnie fakt, że kobiety w Polsce traktowane są często jak taka ''płeć wybrana'' wręcz a na końcu przyjdzie ci taka julka z twittera na przykład i powie, że kobiety i tak mają gorzej a kiedy jej się zapytasz czego to powiedzą, że
Więc realistycznie to 2 albo 3 bo są jestem na nie najbardziej narażony.
@Hatt0riHanz0 Kolego ale problemy z byciem skrzywdzonym się załatwia u lekarza, na publicznym forum to maks to co się może pogorszyć.