Wpis z mikrobloga

@Reanef: Przecież nic nie napisałem, co mogłoby wskazywać na toksyczność. To jest po prostu zabawne, że kobiety chcą mieć zawsze ochronę prawną a mężczyzna na takową nie zasługuje.
  • Odpowiedz
@vanschout: zabezpieczasz sie przed promilem szmat jak schozofrenik widzący wszędzie szpiegów. Normalne kobiety się trzymają od tak dziwnych typów z daleka.
  • Odpowiedz
  • 7
@Fomalhaut: bardziej odczuwam przyzwolenie na łamanie praw człowieka wobec mężczyzn. W czasie wojny państwo może zażądać ode mnie oddania swojego życia, a ja nie mogę odmówić. To dość przygnębiająca perspektywa. I nie sądzę aby kobiety w wojsku na to wpłynęły.

Co do drugiej kwestii to nie miałem sytuacji, że ktoś mnie nie wpuścił do klubu, raczej sam rezygnowałem widząc, że mam zapłacić, gdy ktoś inny może wejść za darmo. Miałem
  • Odpowiedz
@sildenafil: Obowiązkowe ćwiczenia wojskowe dla kogoś kto przyzwoicie zarabia to może być strata wielokrotnie większa niż kara jaką Hajto dostał za śmiertelne potrącenie staruszki jadąc 120 na 50. Masz pracę, rodzinę, kredyty plany ale kij zamiast produktywnie pracować czy robić cokolwiek sensownego musisz rozkładać namiot kilkanaście razy dziennie, dostać grzybicy i mieć problem z dostępem do zwykłego kibla i nikt ci nie zwróci utraconego czasu, pieniędzy ani upokorzenia.
  • Odpowiedz