Wpis z mikrobloga

@bedejutro a co w tym zaskakującego? Nigdy nie widziałeś polaczka z mordą jak ziemniak z wyględną laską? Miasta powiatowe to praktycznie co druga para tak wygląda xd
  • Odpowiedz
@Linnior88: najwyraźniej oboje byliście 2/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@wlamsiedomozgu , no znany już sposób argumentacji, tylko nie rozumiem za bardzo różnicy między manią części kobiet w oskarżaniu mężczyzn i manii części wykopków w oskarżaniu kobiet. To i to jest dość groteskowe, ale i na swój sposób normalne, że zawsze znajdą się idioci, którzy wygłoszą opinię że względu na swoją płeć.
  • Odpowiedz
Leszek nie potrafi używać znaków przystankowych, jest ciężko pracującym człowiekiem co wszystko ogarnął i sam nie dostał nic w zamian. Stare, znałem. Nauczyć się trzeba żyć i myśleć o sobie. Zresztą kobietom to się bardzo podoba jak facet choć trochę dba o siebie i swoje sprawy (wbrew temu co mówią). Poświęcanie wszystkiego dla kogoś jest działaniem na swoją niekorzyść, z wielu powodów. Tutaj już nawet nie chodzi o związki czy relacje z
  • Odpowiedz
@wlamsiedomozgu: Musisz wybrac jedno z kilku (praca, kariera (to nie to samo bo np murarz nie ma kariery nawet jak ma pieniadze), czas dla niej, hobby (i tez jakies fajne a nie czytanie ksiazek), silownia itp A jesli jakims cudem na kazdym z pol jestes swietny to powie Ci ze ja przytlaczas i nie mogla zniesc kogos tak dobrego
  • Odpowiedz
śmieszy mnie jak spora część facetów myśli że jak zapewnia kobiecie pieniądze to automatycznie czyni ich to cudownymi partnerami i kobieta nie ma prawa narzekać

@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: O, to właśnie. Z jednej strony wszyscy narzekają, jeśli kobieta leci na hajs, z drugiej jak się okaże, że dla kobiety hajs jednak nie jest najważniejszy, to wielkie zdziwienie i oburzenie.

To ja powtórzę, fakt że ktoś wypruwa sobie żyły dla kariery i pieniędzy
  • Odpowiedz
  • 1
@Linnior88 O tym właśnie piszę :) W związku nie liczy się tylko pociąg fizyczny, a też dopasowanie w innych kwestiach. Ludzie o tym zapominają i stąd tyle rozwodów.

@korni007 Z tym pociągiem fizycznym to różnie bywa. Czar pryska po ślubie gdy ona się roztyje, a on uleje i wyłysieje. Sporo też jest związków z rozsądku, gdzie chłop wybrał tę najładniejszą z tych, co odwzajemniła jego zaloty, przy tym rozglądając się
  • Odpowiedz
@KapitanKam: uwielbiam czytać porady dotyczące kobiet i związków od blackpillowców. przecież to logiczne że mężczyźni z zaburzeniami którzy nie wychodzą z domu i nigdy nie trzymali za rękę nie mogą się mylić w kwestiach w których nie mają żadnego doświadczenia
  • Odpowiedz