Aktywne Wpisy
jmuhha +25
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
mk321 +192
#netflix #lgbt #lewactwo #the100
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Chlop jest sam sobie winien, że wziął sobie nieroba do (początkowego) pukania, a później było "zajmowanie się" domem (a że ma hajs, to pewnie i nawet tyle nie robiła).
Baba, która jest niezaradna, nie pracuje i jej się nudzi, to proszenie się o kłopoty.
Zdrady i rozpadu rodziny winna jest Gosia, ale to Leszek do tego doprowadził byciem zbyt dobrym
@conamirko: niektórzy zapieprzają 10-20 lat za granicą nie widząc dzieci, żeby wrócić do rozbitej rodziny i za zarobione pieniędzy leczyć to czego się nabawili zyjac jak robak xD
Klasyk: jakby w ojczyznie oszczędzali i żyli tak jak na obczyźnie i wzięli jakąś dodatkowa pracę, to wcale by gorzej nie wychodzili.
@kodecss: taki jest efekt zdjęcia przez społeczeństwo odpowiedzialności z kobiet dosłownie za wszystko. Kiedyś kobiety nie miały żadnych praw, teraz idziemy w drugą stronę, gdzie kobieta to w ogóle nie jest zdolna do zła xD a jak pijana matka wyrzuci dziecko przez okno to na pewno wina ojca dziecka
Bierzecie do związków laski o inteligencji kalosza a później placz że małpi rozum przejął ster
I mowie tu i o inteligencji emocjonalnej a nie wykształceniu bo i słyszałam jak lekarki nauczycielki się tak zachowują , dlatego że im brak właśnie wrażliwości inteligencji emocjonalnej
A czasem i w
No wyobraź sobie że ja będąc kiedyś solidnym 7/10 miałam samych 2/10 i wyobraź sobie że to oni często czyli skłonni robić szajs , często brzydki facet nie docenia że mu się
Serio myślisz że tutaj ktoś w te twoje pierdy uwierzy xD