Wpis z mikrobloga

@rammaq: no tak, na portalu z żółtymi papieżami powinienem się przecież podpisać imieniem i nazwiskiem żeby ta mniej inteligentna część wykopków nie musiała wysilać szarych komórek próbując zrozumieć sarkazm
  • Odpowiedz
ogolnie jak cos baba o-----e to jest drugie dno. Jak facet zrobi to samo to juz nie.

@kodecss: na wykopie inaczej? siedzisz w kolku wzajemnej adoracji i sie dziwisz.

I zastanawia mnie zawsze kim trzeba być żeby w związku z kobietą, samemu z---------ć na wspólne życie, a ona siedzi w domu, ugotuje posprząta, no i wsio. Dramat k---a ludzki, chłopy sami sobie gotują taki los a później płaczą na FB.
  • Odpowiedz
@Linnior88

No wyobraź sobie że ja będąc kiedyś solidnym 7/10 miałam samych 2/10 i wyobraź sobie że to oni często czyli skłonni robić szajs , często brzydki facet nie docenia że mu się dobrze trafiło

Za każdym j-----m razem xD Wy zawsze jesteście z gośćmi którzy według was są 2/10 (pomimo, że moggują jakieś 70% męskiej populacji) a same zawsze jesteście według siebie i swoich psiapsółeczek solidnym 7/10 - pomimo otyłości,
  • Odpowiedz
z drugiej strony niech to będzie przestroga dla was wszystkich - tak skończycie jak będziecie zapi3rdalac 24/7 i "wypruwać sobie żyły" dla rodziny

@conamirko: taki paradoks, z----------z zeby dzieci i żona miała wszystko ale to źle, bo czasu nie masz zeby kurze sprzątać i w ogóle to nie ma Ciebie w domu o 14 godzinie. Jebiesz to i przestajesz pracować, to marudzi że kasy nie ma i że p-----c finansowa
  • Odpowiedz
z----------z zeby dzieci i żona miała wszystko

@Pan_Slon: to nie jest prawda. Większość chłopów zapi3rdala bo to jest prostsze niż siedzenie z dziećmi (niekoniecznie lżejsze w sensie fizycznym)
  • Odpowiedz
a ona siedzi w domu, ugotuje posprząta, no i wsio

@korni007: nie wsio, tylko rachunek za usługi wystawia. Poprosze 6k za zajmowanie się TWOIM domem i TWOIM dzieckiem. Chyba, że weźmiemy rozwód, to przecież dom na pół, a najlepiej większość dla mnie, bo się dzieckiem opiekuje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@wlamsiedomozgu proste żyj sobie dalej, olewaj żonę i ciesz się córeczka i tym co masz. Kasę oczywiście zmiji trzeba przykrócić, niech idzie do roboty jak jej mało
  • Odpowiedz