Wpis z mikrobloga

Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
xiv7 - Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią...

źródło: images

Pobierz

Czym golisz twarz?

• Jednorazówka 22.3% (545)
  • Z wymiennymi ostrzami 17.8% (435)
  • Elektryczna "3 kółka" 9.8% (241)
  • Elektryczna jak na zdjęciu Philips 50.1% (1226)

Oddanych głosów: 2447

• 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xiv7:
Dostałem tego one balde jako prezent rok temu. Niestety szybko okazalo sie, ze jest dla mnie prawie bezuzyteczny.
Od ~10 lat gole glowe na łyso. Robie to co 2 dni zwykla jednorazowka z wymiennymi ostrzami. Jestem w stanie to zrobic w mniej niz 2 minut z zamknietymi oczami i miec idalnie gladka glowe. Raz sprobowalem to zrobic tym one bladem. Meczylem sie z 20 minut, bo ta maszynka golila
  • Odpowiedz
@scarecrov Goli zajebiście jak masz słaby zarost (ten na filmie jest rzadki w porównaniu do mojego). Ja oddałem synowi i jest zadowolony. Na moim czasem ten silniczek nie dawał rady i zwalniał:D
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@RedBaron: ogolisz wszystko nią wszędzie, ale zarost powyżej tak pół centymetra duży wygodniej najpierw czymś przyciąć, chyba że mowa o pachach gdzie jest mało włosów to bez kombinowania tylko tą da radę szybko
  • Odpowiedz
@xiv7: Ja ma golarką z tymi trzeba kółkami. Philips jakiś. Kupiony pewnie z 20 lat temu, ale był to najwyższy model na rynku (chyba). Dałem za niego z tysiaka w tamtych czasach. Miał w komplecie taką stację jeszcze czyszcząco-ładującą. I skubana do dziś działa. Ładowarka padła kilka razy, ta stacja dokująca też. A golarka jak nowa. Wymieniałem kilkanaście razy tylko te kółka (ostrze w środku i to kółko na wierzchu).
  • Odpowiedz
@xiv7: mam 3 kółka jechałem nią na sucho z miesiąc i rzeczywiście rwała, tak mnie to w-------o ze, zacząłem się golić nią na mokro normalnie mydląc jape i efekt ekstra zero rwania i bardziej człowiek dogolony
  • Odpowiedz