Aktywne Wpisy

skrytek +235
Jako że dochodzę do siebie po wypadku, i dużo czasu spędzam w łóżku, to se zrobiłem centrum dowodzenia im. Stefana Hawkinga i teraz sobie gram w #diablo2
#pokazbiurko
#pokazbiurko
źródło: 1000048298
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000048298
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 93jpmo
Pobierz@mk321: Ja się zawsze zastanawiam jak mało trzeba zarabiać by się przejmować takimi pierdołami? xD Przecież jak ktoś ma chociażby te mityczne 15k to już dawno powinien był odłożyć taką poduszkę bezpieczeństwa, że na jęki i krzyki PM'a
@WaveCreator: Gdzie prawdopodobnie też z---------k na Sprintach, mi się trafiło 3 razy pod rząd. Poza tym teraz nie jest tak łatwo zmienić pracę i sporo programistów się godzi na wszelkie ustępstwa.
No chyba, że ktoś jest programistycznym odpowiednikiem takiej baby - no ale to już jak sobie pościelesz ¯\(ツ)/¯
@conamirko: to nie widziałeś, czy jednak widziałeś? ( ͡º ͜ʖ͡º)
ja kiedyś widziałem ich zdecydowanie więcej, i tak, to były osoby zatrudnione na stanowisko scrum master
nawet w ostatnim projekcie takiego
Ale w praktyce nikt SM za to nie ukarze, bo przecież robił wszystko co w jego mocy.
Ludzie muszą z---------ć dużo więcej za dużo mniej i jakoś tak bardzo nie narzekają na swoją ciężka pracę.
@oink_oink: to jest spoko. Po prostu mówisz, że cholera wie co dowieziesz albo jak dużo dowieziesz.