Jako że dochodzę do siebie po wypadku, i dużo czasu spędzam w łóżku, to se zrobiłem centrum dowodzenia im. Stefana Hawkinga i teraz sobie gram w #diablo2
@skrytek: ja sobie ostatnio grałem z tym nowym dodatkiem z Czarnoksiężnikiem w D2. Na Nintendo gra ma sporo bugów. A przynajmniej miała jeszcze miesiąc temu.
@TheSznikers: ciężko powiedzieć, bo nie mam porównania. Raczej zawsze korzystałem ze słuchawek, a te kupiłem, bo były niedrogie. Na plus, to są bardzo dobrze wykonane i ciężkie. Na minus, to sterowanie. Żeby wyłączyć w nich ledy, trzeba chyba 10 razy przytrzymywać przycisk. Ale pamiętają to ustawienie dopóki nie odepbiesz je od zasilacza. Dźwięk jest ok do gier. Muzyki nie chciałbym na nich słuchać, ale porównuję je do głośników ze 100
@skrytek: jak wygląda rekonwalescencja w przypadku pęknięte dysku? Miałeś jakąś operacje żeby to naprawic? Ile ból w skali 1-10 podczas dnia i czy da się spać?
#pokazbiurko
źródło: 1000048298
Pobierzźródło: 1000048304
Pobierzźródło: 1000027022
Pobierz@kobiaszu walę, i to dwa na raz
@skrytek: będziesz gwałcił dzieci w tej stacji?
Dźwięk jest ok do gier. Muzyki nie chciałbym na nich słuchać, ale porównuję je do głośników ze 100
@razdwatrzy55: dzięki! https://allegro.pl/oferta/stolik-przylozkowy-easy-dla-pacjenta-z-regulacja-szary-herdegen-13718693878