Aktywne Wpisy

Sonozaki +6
Piszę to trochę ku przestrodze: dbajcie o swoje zdrowie psychiczne. Jeśli przez kilka lat czujecie się źle, a potem robi się już naprawdę ciężko, to nie liczcie na to, że wszystko samo się ułoży. Ja się na tym mocno przejechałem. Byłem w takim momencie, że potrzebowałem choć odrobiny wsparcia, ale najwyraźniej jestem kimś, z kim trudno wytrzymać, bo większość ludzi woli trzymać spory dystans i nie miałem takiej osoby na którą mogłem
RobinSchudl +4
źródło: 20260215_020448
Pobierz

źródło: 93jpmo
Pobierz@mk321: tacy ludzie gdzieś jeszcze w ogóle pracują?
@Ksiega_dusz: a podobno ludzie marnują swoje pieniądze na UoP bo przecież taki bezpieczny i nie da się zwolnić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@oink_oink: xD
to bym mu odpowiedział że jak za wszelką cenę to możemy łaskawie zacząć rozmawiać o ewentualnych nadgodzinach za 200% normalnej stawki albo niech się cmoknie w pompkę
Jeśli coś podpisujesz to na to co się zgadzasz. Jeśli karzą ci się zobowiązać i masz za to odpowiadać, no to mówisz,
Jakiego? Że scrum master nie odpowiada za niedowieziony sprint? To kto odpowiada?
To mówisz, że w takim razie to jest niemożliwe takim składem zespołu w takim czasie. Bo jest ryzyko, że się nie wyrobicie.