Aktywne Wpisy

Właśnie do mnie dotarło, jak genialnie zostaliśmy zrobieni w balona przez wspaniały "system kaucyjny".
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
źródło: image
Pobierz
wfyokyga +29
W domu pewnie sraja sobie do mordy, no k---a nie potrafię wytłumaczyć takiego zjawiska.
źródło: temp_file8150433492733247061
Pobierz

@mirko_anonim: Niby kto? Chyba inne Julki po ścianie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo faceci to raczej chcą ci przybić piątkę.
@fishery: Nie no, przecież według niektórych mężczyzn (niestety całkiem sporej grupy co jest smutne) to jest bycie giga chadem oraz silnym i niezależnym mężczyzną.
@mirko_anonim: I miała rację. Sorry 19 a 35 lat to jest ogromna różnica wieku bo przede wszystkim jesteście na różnych etapach życiowo.
@mirko_anonim: to z pracy czy ze szkoły koleżanka, że takie rozkminy masz xD
Śmiem wątpić nawet w pracy stare baby dokuczają tym młodszym , więc to pewnie żadna troska tylko zazdrość że ona wypada z obiegu a zostają w nim młodsze , dlatego warto poprostu znaleźć stały