Wpis z mikrobloga

@St4nleys: si= w linku to sledzenie, dodane przez google, nie madrze taki zakalec podawac wykopkom (taki spreparowany link, to widac jak muche w herbacie kolego). A co do maki to mam i ja, glutenu na tyle ze ciasto piekne, nie rwie się i smakuje w ciul dobrze. Co jakis czas cena spada do 23 zł / 5kg i warto kupic. 650 gram to 4 pizze takie mniejsze. Pieczemy 5 minut
  • Odpowiedz
@Antybristler: i pięknie :). Może niektórzy co boją się gotować to się trochę przekonają.

Co prawda nie jadam już zbóż od dawna, ale gdy jadłem to takie przysmaki domowe leciały raz w tygodniu. Zajadałem się jeszcze cebulakami - polecam. Zamiast składników pizzy to dużo cebuli na całość i serem przykryte (ewentualnie cebularz, czyli jeszcze z makiem).
  • Odpowiedz