Aktywne Wpisy

Mileniusz +2
#matematyka zgłupiałem chyba na starość, czy to się da rozwiązać bez podanych szerokości u góry?
źródło: temp_file787883206521497926
Pobierz
JamesJoyce +3
#programista15k #programowanie #it #pracait
Skąd na tagu taki zachwyt nad UOP? Od pewnych zarobków różnica na rękę jest liczona w dziesiątkach tysięcy pln. Dodatkowo przed czym broni UOP? Można wywalić od ręki, dokładnie jak kontraktora. Jedyna fajna opcja to składki emerytalne. UOP ma sens jak masz 40 lat, spłacony dom i stabilną sytuację życiową.
Skąd na tagu taki zachwyt nad UOP? Od pewnych zarobków różnica na rękę jest liczona w dziesiątkach tysięcy pln. Dodatkowo przed czym broni UOP? Można wywalić od ręki, dokładnie jak kontraktora. Jedyna fajna opcja to składki emerytalne. UOP ma sens jak masz 40 lat, spłacony dom i stabilną sytuację życiową.

Ale po pierwszym dniu wiedziałem żeby zamówić to samo inpostem i na następny dzień miałem paczke
Paczka wydana ponownie do dostarczenia, telefon kuriera poza zasięgiem... No szlag człowieka trafić może...
I ciekawe co wtedy nadawca zrobi. Może już powinienem się z nim kontaktować "w razie W"?
źródło: dpd2
PobierzOstatnio specjalnie zapłaciłam więcej za przesyłkę (tylko droższa przesyłka miała deklarację dostawy na drugi dzień), byłam w domu. Poza tym u nas na osiedlu powszechnie zostawia się paczki pod drzwiami, jestxteż ochrona, u której niektórzy zostawiają. Dodatkowo mam okna na miejsce, w którym stają kurierzy, więc zazwyczaj widzę, czy ktoś był czy nie. Po
@szynall: W pracy mieliśmy człowieka, którego jedynym obowiązkiem było odbieranie paczek. Od 7:00 do 20:00 zawsze siedział ktoś na magazynie, przyjmował towar i rozkładał na półki. Prywatne przesyłki pracowników szły na specjalną półkę do tego przeznaczoną. A i tak kurierzy potrafili klikać odbiorca nieobecny. Zwłaszcza InPostu i UPS.
Nie wiem jak w innych miastach ale dpd we wro to kwintesencja patologii kurierskiej. Chyba tam trafiają jednostki za głupie na DHL i zbyt chamskie na pocztę polską.
@wypokpok: Tja DPD... na pewno dostarczy. Zrzucił hurtem kilka paczek do punktu i wywalone. Kwintesencja tej firmy.