Wpis z mikrobloga

Czy praca w Biedronce jako Kasjer to wstyd?

• Tak to wstyd 6.8% (271)
  • Nie to nie wstyd 87.3% (3457)
  • Trudno powiedzieć/Nie wiem 5.9% (233)

Oddanych głosów: 3961

• 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Orbiter01: Cóż, w czasach gości zarabiających 20k za siedzenie w domu przy kompie, taka ciężka praca za 4k i jeszcze usługiwanie temu pierwszemu jako klientowi jest pewną oznaką przegrania życia w tym wyścigu współczesności. Można dorabiać do tego różne komunistyczne bzdury że każda praca jest potrzebna, nie hańbi itp Ale mamy kapitalizm a w nim liczy się to jak najwięcej cyferek masz na koncie przy jak najmniejszym nakładzie pracy.
  • Odpowiedz
@Orbiter01 imo praca jak praca,ale ja pochodze z robotniczej rodziny i sam jestem na podobnym poziomie. Ogólnie każdy prawie powie ze szanuje,że wstyd to kraść. Moze w przypadku dziewczyn ma to jakies tam przełożenie w prawdziwości,ale no będąc chłopem kariery na rynku matrymonialnym nie zrobisz z taką pracą,chyba że masz aparycję gigaczada + duze perspektywy na coś więcej jeśli kształcisz się w kierunku jakiegoś przyszłościowego zawodu
  • Odpowiedz
@Orbiter01: praca jak każda inna chociaż według mnie beznadziejna.
Zamiast biedy to już lepiej chyba mają w Lidlu.
Tak samo lepiej robić na jakikolwiek magazynie byle nie w cholernym Amazonie
I tak przykładów może być wiele
  • Odpowiedz
@Orbiter01: skończ p-------ć że to nie jest wstyd. Żadna panna się nie zainteresuje TB jak sprzątasz tramwaje taka prawda. Czasy gdzie koleś nie miał nic poznawał pannę i razem coś budowali już minęło.tak to nie wstyd ale laski mają cię w dupie
  • Odpowiedz