Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +549
źródło: 1000017665
Pobierz
lubie-sernik +226
Puszka Coli kosztuje 1.50 zł. Paczka szlugów Marlboro 5 zł.
Dobry obiad 12 zł. Kawa w kawiarni 4 zł.
No jednym słowem kocham Wietnam.
#serniknaluzie #podroze
Dobry obiad 12 zł. Kawa w kawiarni 4 zł.
No jednym słowem kocham Wietnam.
#serniknaluzie #podroze

#odchudzanie
w końcu moje BMI pokazuje normę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem że utrata tych paru kg może nie jest imponująca ale dla mnie to duży sukces bo bardzo lubię jeść.
od początku odchudzania wspomagam się AI
Nowy cel to okolice 75kg ale już bez tryhardowania
źródło: Screenshot_20260725_064710_Samsung Health
PobierzTeż od kilku tygodni sobie tworzę jadłospisy keto z AI
@stuparevic wyniki zapisuję w samsung health a wspomagam się zwykłym gemini z google
Zapisuję co jem, w miarę możliwości podaję wagę produktów, ai mi podpowiada ile jeszcze kcal mogę zjeść, czasem sugeruje żebym zmienił składniki na inne, podpowiedział co i kiedy jeść przy moim trybie życia (praca 3 zmiany) podpowiada przepisy. Ogólnie traktuję to
PS. BMI to najbardziej z-----y wskaźnik. Gdybym chciał być w górnej granicy "zdrowego" BMI przy moim wzroście to wyglądałbym jak wychudzony szczur ;)
Ogólnie więcej mnie nauczył niż wszyscy tiktokowi dietetycy razem wzięci
A można pogadać o tym z ai i w 5minut mieć jadłospis na tydzień z lista zakupów zrobiona pod Lidla.
źródło: image_2026-07-25_074730497
PobierzOczywiście czasami przepuszczę przez kilka AI ułożony plik i słucham ich porad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedyne co musiałem zmienić to produkty na takie które sycą na dłużej (np pieczywo pełnoziarniste) i odkryłem jak zajebiste na śniadanie są owsianki nocne
Same pomysły na diety to fajny dodatek
Dietetyk to strata kasy u zdrowego czlowieka, który chce po prostu zmienić nawyki żywieniowe.
źródło: image_picker_992788D2-D41F-47EC-B279-A85EBBA01E3D-4363-00000119D587AE00
Pobierz