Aktywne Wpisy
Hugolina +24
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
MistrzPatelnii +106
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
- robienie czegokolwiek, pokazując delikatnie ciałko (#wakacje, #kampery, #granie, #podroze, #gotowanie, #programowanie naprawdę cokolwiek można robić !!!).
- i bym łatwo #hajs robił (nawet bym twarzy nie musiał pokazywać, jeśli bym nie chciał).
I wy k---a jeszcze narzekacie.
#changemymind #rownouprawnienie #praca #pracbaza #korposwiat #zycie #rozowepaski #kobiety #niefair #pieniadze #it #programista15k
@pearl_jamik: no chyba że byłbyś brzydką babą, z jakimś defektem, albo odrobiną mózgu, ambicji czy szacunku do samej siebie ¯\(ツ)/¯
@pearl_jamik: nie no, myśle że masz racje, to elfy i krasnoludy z morii dają im atencje, spermiarze nie mają z tym nic wspólnego freethinkerze
Może statystycznie 1 z 100 dziewczyn wykorzystuje simpów a pozostałe 99 coś tam stara się uczciwie zarobić.
Dla atencji a dla zarabiania to nie to samo
@blablalbla: eyy ale jak to - to już nie jesteśmy siostrami w jednej wielkiej wspierającej się feministycznej rodzinie?