Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
- robienie czegokolwiek, pokazując delikatnie ciałko (#wakacje, #kampery, #granie, #podroze, #gotowanie, #programowanie naprawdę cokolwiek można robić !!!).
- i bym łatwo #hajs robił (nawet bym twarzy nie musiał pokazywać, jeśli bym nie chciał).
I wy k---a jeszcze narzekacie.
#changemymind #rownouprawnienie #praca #pracbaza #korposwiat #zycie #rozowepaski #kobiety #niefair #pieniadze #it #programista15k
@pearl_jamik: no chyba że byłbyś brzydką babą, z jakimś defektem, albo odrobiną mózgu, ambicji czy szacunku do samej siebie ¯\(ツ)/¯
@pearl_jamik: nie no, myśle że masz racje, to elfy i krasnoludy z morii dają im atencje, spermiarze nie mają z tym nic wspólnego freethinkerze
Może statystycznie 1 z 100 dziewczyn wykorzystuje simpów a pozostałe 99 coś tam stara się uczciwie zarobić.
Dla atencji a dla zarabiania to nie to samo
@blablalbla: eyy ale jak to - to już nie jesteśmy siostrami w jednej wielkiej wspierającej się feministycznej rodzinie?