@kimikini: zapomniala wspomniec, ze z ciaza zaczekala do awansu i dwa dni po podpisaniu aneksu zniknela na kilka msc + macierzynski+wychowawczy ( ͡°͜ʖ͡°)
@peoplearestrange: wg prawa po powrocie to firma nawet ma obowiazek dac awans i podryzke jesli sie nalezy prawonikowi wg umiejetnosci lub jak geeneralnie byly podwyzki w firmie itd..
u mnie w robocie też była/jest dziewczyna która po macierzyńskim i wychowawczym, świeżo po podpisaniu aneksu/przedłużeniu umowy zrobiła tak samo. Przez ponad 2 lata przepracowała może 2-3 miesiące
@kimikini przeciez to jest jakaś reklama. A jeśli nie to nie wiecie jak laska rozegrała. Może 2 MSC po zatrudnieniu rzuciła kwit że ciąża i elo wracam za 1,5roku.
@dizzydom: nie sprawdzałem nic bo się nią nie interesuje ale kobiety robią tak nagminnie. u mnie w starej pracy, jeszcze biurowej to tak połowa żeńskiego zespołu zrobiła xD czekały na awans na jakiegoś seniora albo team leadera i ciąża.exe. teraz na zdalnym czasem do samego porodu tyrają bo z domu to wiadomo o----------o i 100% pensji ile można
https://www.tiktok.com/@matkapolkaczestochowska/video/7409997773954665761?_r=1&_t=8pPR9VRMD8S&link_tag=2
#praca #pracait #polska #prawo #uop #b2b #dzieci #urlopmacierzynski #macierzynstwo #rodzina
A co na x-kom zaczeli mieszkania sprzedawać?
u mnie w robocie też była/jest dziewczyna która po macierzyńskim i wychowawczym, świeżo po podpisaniu aneksu/przedłużeniu umowy zrobiła tak samo. Przez ponad 2 lata przepracowała może 2-3 miesiące