Aktywne Wpisy
nowszyja +954
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

mirko_anonim +81
✨️ Dlaczego nie lubię firmowych integracji? Ⓘ
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
jaki smak
- kurczak 49.8% (300)
- 4 sery 50.2% (303)

@naganiaczherculesa: Gdzieś tak napisałem? Skąd w ogóle pomysł, że neetuje?
Twoje projekcje odłóż do szuflady, bo ci się coś w główce poprzestawiało.
Zresztą - masz konto na wykopie 2x dłużej niż ja, więc nazywanie mnie "wykopkiem" z twoich ust jest komiczne.
@Filippa: tylko wtedy, kiedy jeden samiec ma
@Filippa: Nie to, że się przyczepiam, ale podałaś argumenty wskazujące na zalety związków monogamicznych. To chyba nie jest to samo co faktyczne "preferencje".
@Eteres: Brawo. Odkryles jak dziala ewolucja
U gatunków takich jak goryle, jeden dominujący samiec często kojarzy się z wieloma samicami, co prowadzi do znacznego dymorfizmu płciowego, ponieważ samce intensywnie rywalizują o kontrolę nad grupą samic.
Powoduje to, że samce są znacznie większe i bardziej wytrzymałe, aby prześcignąć rywali.
U szympansów zarówno samce, jak i samice mają wielu partnerów do krycia, a rywalizacja między samcami o wyłączny dostęp do samic jest mniej intensywna. W rezultacie dymorfizm płciowy jest
Ciekawe jaki będzie ruch ze strony mężczyzn ale w mojej ocenie chłopcy zostali pokonani i sytuacja będzie się tylko pogarszać. Co z tego wyniknie ? Nie wiem
Jako przeciętnie wyglądający mężczyzna nie chce mi się do czegokolwiek przymusac kobiety, mam to wszystko w dupie na tą chwilę
Relacje damsko męskie mają tylko smak gdy kobieta pożąda i też przejmuje inicjatywę.
Małżeństwo i związki to na dłuższą metę oszukiwanie rzeczywistości.
@oddalenie: Też ci pobije brawo jak odkryjesz, że ewolucja nie daje najlepszych czy nawet dobrych rozwiązań adaptacyjnych i zdarzały się przypadki, że gatunki wymierały realizując swoją strategię reprodukcyjną.
W obecnym świecie rozwiązania "sugerowane" ewolucyjnie są gorsze niżeli te możliwe do osiągnięcia kulturowo.
Obecnie nie przydają się agresorzy z dużą tkanką mięśniową którzy mogą zapolować na mamuta (w naszym pierwotnym środowisku czyli sawannie też się średnio przydawali do polowań,
Polecam serial "Nowy wspaniały świat" w tym temacie. Jest też książka o tym samym tytule (bo na jej podstawie serial, ale jak ktoś chce się dowiedzieć o czym to, to pierwszy odcinek 40 min szybciej obejrzy).
@Reiden: nie wiesz co p--------z i twoje opinie to urojenia wynikajace z kompleksow i cuckold fantazji
przewiduje cos zupelnie odwrotnego
@sandilinka: Najbardziej produktywni są młodzi ojcowie, którzy chcą zapewnić byt rodzinie. Bez tych młodych ojców świat się zatrzyma, nie będzie na utrzymanie państwa. Państwo i społeczeństwo potrzebuje ludzi, którzy będą mieli motywację do pracy. Rozpad rodziny powoduje, że takich mężczyzn jest coraz mniej. Kobiety z systemu biorą, dają mężczyźni. Rośnie nam pokolenie, w którym tylko niektórzy mężczyźni będą mieli potomstwo z przypadku, a inni nie. Poczytaj o eksperymencie
@BombaskaEskadraLotnicza: oraz, ze trzymanie dziewictwa dla meza to frajerstwo a rozwody sa super - no nie da sie z takimi kobietami założyć sensownej relacji opartej o coś więcej niż łóżko