Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 171
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Grace o tym mówił już 3 lata temu. Komentarze również warto przejrzeć, bo zaczepiają o moje wnioski.
Reiden - Grace o tym mówił już 3 lata temu. Komentarze również warto przejrzeć, bo za...
  • Odpowiedz
  • 0
@Tajlosfit:

ale ty autorze, będziesz łożyć na dzieci, które zrobisz tym kobietom? Czy oczekujesz że zrobi to kapitan państwo?

Słowo którego szukasz to...

• Odpowiedz
@Luke_Skywalker88 równość oznacza takie samo traktowanie społeczne a nie odmierzanie od linijki, jeżeli by tak było to musiałbyś dostosować wszystko na przykład w zależności od wzrostu albo koloru skóry, mówimy o prawach społecznych.

Poza tym genetycznie jesteśmy bardzo homologiczni a wszystkie najważniejsze informacje genetyczne do stworzenia żywego człowieka znajdują się na chromosomie X, nie Y.

Y zawiera gen roznicujacy płeć, tak zwany SRY gen który daje zaprogramowane fale hormonalne androgenowe w okresie płodowym
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer myślałam, że systemowo wygania się kobiety z kraju i je chroni a na front są wysyłani mężczyźni, po 60 nawet którzy chcieli uciekać ale im zabroniono.
Poza tym miałeś Ukrainki na froncie.

I to nie jest wojna światowa.

Plus tysiące ukraińskich kobiet wstąpiło do wojska, służąc na różnych stanowiskach, w tym w rolach
  • Odpowiedz
@Filippa: napisałaś bardzo ciekawy post, ale mam kika pytań

Ludzie naturalnie zawsze bardziej pragną monogamii

W wypowiedzi kilkukrotnie powtarzasz, że mózg jest plastyczny, że się dostosowuje do warunków. Czy powyższe zdecydowane stwierdzenie nie stoi z tym w sprzeczności? Czy przywołanym badaniom nie można zarzucić, że odzwierciedlają "ludzką neurologiczną adaptacyjność do obecnych >zasad<."? W końcu "różnorodność tych systemów wskazuje, że nie ma jednego "naturalnego" sposobu organizowania związków przez ludzi i wskazuje na
  • Odpowiedz
Żadne kobiety. To mężczyźni od początku o tym decydowali i dalej decydują

@masz_fajne_donice: Wiadomo - kobiety są niezdolne do podejmowania jakichkolwiek decyzji i wszystko co robią to robią przez jakieś wgrywane programy przez mężczyzn... Przecież kobiety to coś pomiędzy zwierzęciem a dzieckiem i nie jest w stanie podjąć żadnego świadomego działania, nie?
  • Odpowiedz
jestem randomem, który nic nie poradzi na twój mizoginizm i wiarę w gadzie mózgi więc tyle pozostało mi napisać

@tr488u3984fkmv: Myśle, że jest wiele więcej rzeczy do napisania niż zarzucanie komuś domniemanych problemów z jakąś "mizoginią"...
  • Odpowiedz