Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +166
Dzień 4 & 5
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
źródło: image_picker_BE729224-00B3-4112-AA04-8B8E266073E9-59438-000007234AE601FF
Pobierz

nawet nie czytam dalej, bo miej godność i chociaż postuj takie wysrywy pod swoim nickiem
@mirko_anonim: to akurat nie prawda. Kobiety, zwłaszcza te szukahaxr ONSa czy FWB będę zawsze celować w stereotypypowego umięśnionego Chada
Ludzie na podstawie wyglądu przypisują określone cechy charakteru danemu osobnikowi. Kobiety są w tym bardzo skuteczne. Oglądałem kiedyś z koleżankami jakąś pato gale mma i pomimo że kompletnie nie znały się na tym sporcie ani na zawodnikach to w większości przypadków wytypowały kto wygra walkę.
Bierze się to stad że te same
@mirko_anonim:
Może i tak, ale i tak wielu kobietom włącza się gadzi mózg jak spotkają tego "umięśnionego czada".
@Mezomorfix: nie chodzi o to że chad ma problemy, tak samo na Ferrari zawsze znajdzie się chętnych, co nie oznacza że nie ma fanatyków old timerów, saabów, BMW, Audi, Mercedesów, klasyków, Volvo, itd.
──────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
@mirko_anonim:
Tak mówią, a jak robią? Zwróć uwagę kiedy poprawiają włosy.
Poza tym nie pisałem o ślinieniu się na ulicy tylko "jak dałem im trochę uwagi" więc nawiązałem jakąkolwiek "więź".
Kiedy wyrazisz zainteresowanie kobietą, ona automatycznie kalkuluje sobie czy jesteś "godzien", losowe chłopy na ulicy to tylko losowe chłopy.
@TiREX: prychnalem xD dziekuje za poprawe humoru (。◕‿‿◕。) ja bym jednak dal 28+
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
Podobanie, a pożądanie to nie to samo. Kobiety pytane o idealnego męża i idealnego kochanka wskazują dwie różne osoby.
To, że jej się podobałeś nie oznacza, że nie miałaby ochoty wskoczyć na kolana jakiemuś czadowi.
Prosty przykład - mucha lubi jeść gowno bo jest dla niej zdrowe dlatego zapach gówna jest dla niej miły. Człowiek mógłby się zatruć gownem dlatego zapach gówna budzi w nim obrzydzenie i odruchy wymiotne po spożyciu aby się nie zatruł.
Podobnie z kobietami - słaby mężczyzna nie budzi pożądania bo po 1 ma słabe geny które przekaże potomstwu po 2 nie dostarcza pożywienia i