Aktywne Wpisy
szcz33pan +2924
Przedwczoraj RPP pozostawiła stopy na niezmienionym poziomie 5,75% a dziś jest ważny odczyt. A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
Ukrofilek +108
Co k---a? XD Bojać się? STOJAĆ? Xd
#antynatalizm
W sensie ludzie jedzą i srają?
Bo dla twojego dziecka może się to okazać nie "dobrem" a przekleństwem. Żaden rodzic nie może zagwarantować swojemu dziecku szczęścia ergo jest to loteria... cudzym życiem... bez jego zgody... ani takiej
Które istnienie może wybrać, czy chce być? Żadne.
Dlaczego boimy się śmierci? Bo nieistnienie jest dla nas i naszego ego przerażające. Ludzie wymyslili pieklo, niebo, reinkarnacje itp bo
@MorningStarR: To Ciebie widocznie prowadzi, a wyobraź sobie, że ludzie są różni i nawet ta "natura i popędy" są u nich zróżnicowane.
Jeszcze pamiętajmy o ludziach którzy już tę cenę za nas zapłacili, było ich około 90 miliardów, nawet zakładając, że skromne 0.01% z nich padło ofiarą bestialstwa to moim zdaniem jest to po prostu kompletne szaleństwo żeby kontynuować tę kosmiczną loterię s----------a i potencjalnie skazać na okrutny los setki miliardów
To brzmi jakbyś chciała dziecko uchronić przed złem tego świata, wiesz jaki jest najlepszy sposób żeby to
@MorningStarR: no chyba, że podczas przedszkolnej wycieczki na pocztę jakiś siedemdziesięciolatek, któremu poprzestawiało się w główce (natura) podejdzie, dźgnie nożem i dziecko umrze na miejscu.
A nie, czekaj, przecież to tylko moja perspektywa,
@ZabyWkaluzyWlesie: a ty bierzesz to pod uwagę przed spacerem na pocztę?
@mojaprawdajestmojsza