Aktywne Wpisy

curiousboi +119
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Highland3r +6
źródło: temp_file5708163514945436715
Pobierz

#antynatalizm
W sensie ludzie jedzą i srają?
Bo dla twojego dziecka może się to okazać nie "dobrem" a przekleństwem. Żaden rodzic nie może zagwarantować swojemu dziecku szczęścia ergo jest to loteria... cudzym życiem... bez jego zgody... ani takiej
Które istnienie może wybrać, czy chce być? Żadne.
Dlaczego boimy się śmierci? Bo nieistnienie jest dla nas i naszego ego przerażające. Ludzie wymyslili pieklo, niebo, reinkarnacje itp bo
@MorningStarR: To Ciebie widocznie prowadzi, a wyobraź sobie, że ludzie są różni i nawet ta "natura i popędy" są u nich zróżnicowane.
To brzmi jakbyś chciała dziecko uchronić przed złem tego świata, wiesz jaki jest najlepszy sposób żeby to
@MorningStarR: no chyba, że podczas przedszkolnej wycieczki na pocztę jakiś siedemdziesięciolatek, któremu poprzestawiało się w główce (natura) podejdzie, dźgnie nożem i dziecko umrze na miejscu.
A nie, czekaj, przecież to tylko moja perspektywa,
@ZabyWkaluzyWlesie: a ty bierzesz to pod uwagę przed spacerem na pocztę?
@mojaprawdajestmojsza