Aktywne Wpisy

KingaM 0
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

fsfdjf +18
zimno, śnieżnie i fajnie, ale niektóre kasztany nie odśnieżają przed domami i trzeba się przedzierać przez zaspy śniegu jak na sybirze jakim
źródło: image_picker_75E0C8FE-53FA-479A-9834-DB819599DD89-14796-000018D21BE906E3
Pobierz

Jesteście zmuszeni żeby codziennie z---------ć, rano się godzinę czasem dwie wybierać, później z---------ć do pracy i w ogóle pracować i tak do z-------a?
Przecież to jest męczarnia i ja wiem że są ludzie co nie muszą pracować tylko generalizuję bo większość osób jednak jest skazana na ten wysiłek i często dyskomfort. Pamiętam jak całe życie męczarnią była dla mnie szkoła, później studia też wysiłek, a teraz mam najbliższe kilkadziesiąt lat z---------ć żeby mieć co żreć albo znaleźć sobie bogatego męża i być niewolnicą
Tylko ja tak mam że mam wrażenie że coś tu jest nie tak z tym wszystkim?
#przemyslenia #pracbaza #zycie
źródło: 234
Pobierz@AIicja: Wszystko jest tak jak powinno być, masz sprany mózg neobolszewizmem.
Natomiast dopóki nie jesteś obłożnie chory ani niepełnosprawny to możesz również realizować myśli magiczne na własną rękę, bez udziału szpitala
( ͡° ʖ̯ ͡°) czyli temu nie mogę znaleźć sobie żadnej różowej ponieważ 32lvl here, 1,88m i 30k miesięcznie, i to pewnie przez to bo różowe myślą że ich budżet domowy był zniewalająco-szokujący - i pewnie tej niewoli się boją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Jak skończysz szkołę średnią to idziesz na studia. I o ile masz kasę od rodziców to jest spoko. Jak nie - zasuwasz w pracy, a w międzyczasie się uczysz.
2. Potem pierwsze lata pracy - rynek ciężki - szukasz, starasz się, by wyrobić sobie jakąś pozycję, pierwsze doświadczenie.
3. Jakoś tam się statkujesz koło 27-30 roku życia - no to
@Twardy_N------k: Tak Ci wmówili w szkole? Człowiek który nie musi się starać o nic i wszystko ma podane na tacy, może wreszcie żyć i korzystać z życia, a nie tracić większość swojego czasu na tej ziemii na siedzenie w robocie.
W wyniku oddziaływania zjawiska życia dochodzi do wymuszonego zaistnienia istoty żywej i tym samym wrobienia jej w zbędną egzystencję, w trakcie której musi ponosić nieproszone
Tak zwana normalność polegająca na tym, że zbędnie i wymuszenie zaistniałe istoty zmuszone są do zapętlonego wysiłku zaspokającego w kółko odnawiającą się potrzebę jedzenia, jest błędna i nigdy nie powinna