Aktywne Wpisy
sub +499
#rozdajo gry o piciu eliksirów!
Cześć mirki,
Z okazji re-launchu sklepu i premiery polskiej wersji gry, rozdajemy 3x Za Mało Many: Edycja Arcymaga :)
Za
Cześć mirki,
Z okazji re-launchu sklepu i premiery polskiej wersji gry, rozdajemy 3x Za Mało Many: Edycja Arcymaga :)
Za
KarguliPawlak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jesteście zmuszeni żeby codziennie z---------ć, rano się godzinę czasem dwie wybierać, później z---------ć do pracy i w ogóle pracować i tak do z-------a?
Przecież to jest męczarnia i ja wiem że są ludzie co nie muszą pracować tylko generalizuję bo większość osób jednak jest skazana na ten wysiłek i często dyskomfort. Pamiętam jak całe życie męczarnią była dla mnie szkoła, później studia też wysiłek, a teraz mam najbliższe kilkadziesiąt lat z---------ć żeby mieć co żreć albo znaleźć sobie bogatego męża i być niewolnicą
Tylko ja tak mam że mam wrażenie że coś tu jest nie tak z tym wszystkim?
#przemyslenia #pracbaza #zycie
Każdy dzień to kopiuj wklej.
@AIicja: na czym miałoby polegać? Ktoś Ci obiecywał że będzie inaczej?
Życie człowieka od czasu australopitekow to ciągła walka o przeżycie. Obecnie masz luksus walczyć w dość komfortowych warunkach, a jeśli zaliczasz się do górnej połowy stada to masz spore szanse lubić swoją pracę i w zasadzie dyskomfortu mieć bardzo mało.
Hehe, no właśnie niech on zapyerrdala całe życie
Problem pojawia się kiedy jedynym powodem do pracy jest konieczność położenia jedzenia na stół, wtedy pracujesz tylko po to żeby mieć jedzenie żeby móc pracować, znalezienie sobie celu i jakiegoś sensu w tym wszystkim jest zajebiście trudne, ale niezbędne żeby nie ocipieć.
Jedyne rzeczy które na tym świecie mają jakąś obiektywną wartość i nad którymi można się pochylić to relacje międzyludzkie i tworzenie rzeczy, wielu ludzi też powie "doświadczanie" życia,
Jak jesteś fajna d--a to se znajdź typa co cię będzie utrzymywał, starczy na kilka lat zanim się zestarzejesz i wymieni ci na nowszy model.
A tak na poważnie to znajdź cel w życiu bo chyba jeszcze
Nie wiem co można robić w życiu żeby nie pracować a mieć pieniądze
A po drugie to każdy organizm żywy na świecie 'pracuje' na okrągło, a jeżeli się odżywia czy regeneruje to tylko
Auto- proste i tanie.
Telefon- tani.
Ciuchy - normalne ale trzeba szanować.
Prawie żadnych używek.
Wrócić do rodziców czy coś. Znaleźć