Wpis z mikrobloga

@Angelika_S: Tak było, wbili chłopowi maczetę w łeb, bo jak wiadomo muzułmany słyną z szacunku do kobiet i już nie mogli znieść tego maczofaszysty. Oczywiście wszystko jest na nagraniu, którego nie ma xD I nie, nie bronię doktorka, bo wydaje mi się, że święty nie jest w tej sprawie.
  • Odpowiedz
@vartan: początek końca. Zostaną przy nim tylko przygłupy, jak przy atorze. Ator i Wrealu24 też mieli potencjał na początku, ale poszli w kierunkę najgłupszego elektoratu, zamiast tworzyć coś ambitniejszego.
  • Odpowiedz
I dlaczego ucięłaś końcówkę wpisu która jest już totalnym bajdurzeniem? Nie pasowało do kontekstu? Gość tam pisze ze po wszystkim oddalili się od kebabu i dalej zaczepiali innych ludzi. Z rozciętym łukiem brwiowym i limem pod okiem XD. Opowieści z mchu i paproci.

@Tetsuya: Bo moze ten wlaciwy w------l co go tak posiekali dostal pozniej od kogos innego?
  • Odpowiedz
Przecież nic nie uzasadnia ataku na tego typa xD wezwać policję skoro jest monitoring i tyle. Chyba, że turas sugeruje, że pracownicy zostali przez niego zaatakowani i w obawie o swoje życie zaczęli bronić się maczetami.
Poza tym jedyne potwierdzone aspekty tej sprawy to to, że poszarpany... został poszarpany ostrym narzędziem. xD Opowieści właściciela można włożyć między bajki dopóki tego nie uprawdopodobni - np. nie pokaże klatek z monitoringu.
Niektórzy tu p------ą,
  • Odpowiedz
@Angelika_S: ta historia idealnie pasuje do obrońców narodu polskiego, rozumiem też ten niepokój o kobiety teraz oni czyli narodowcy lękają się że nie będą sami mogli narzucać się i uprzykrzać życie Polkom, nie raz widziałem jak to Polacy właśnie w naszym kraju molestują napastują kobiety i niemalże za każdym razem spotykałem się że słowną lub fizyczną agresją, jeśli było tak jak w tym tekście zostało powiedziane to żałuję że te
  • Odpowiedz
To początek końca Szarpankiego

@Chce_tylko_byc_obok_Ciebie:
Sorry ale czy ty uważasz, że taki pobicie jest normalne niezaleznie od powodu?
Nie mówiąc już o tym, że zaczepienie 7 turków jest absurdalne.
Co nie oznacza, że nie wierze w to, że on nie puszczał jakiś tam tekstów. Natomiast od wymiany zdań do zaktatowania 7 na 1-2 to jest absurd. Ja tam do ułomków nie należę i strachliwy nie jestem, ale do 3 bym
  • Odpowiedz
@Angelika_S: Już w to wierze, pewnie te Polki do których rzekomo się dosiedli, to albo pracownicy tego kebaba albo dziewczyny tych arabów i będą zeznawać odpowiednio. Na szczęście ze względu na powinowactwo ich zeznania będą g---o warte.
  • Odpowiedz
Hahaha , regularnie wrzucalicie tu filmiki z szarpankami a teraz poowa nie ma pojécia co to za typ. Fikołek na miano zotego medalu olimpijskiego
  • Odpowiedz