Wpis z mikrobloga

@Angelika_S: Tak było, wbili chłopowi maczetę w łeb, bo jak wiadomo muzułmany słyną z szacunku do kobiet i już nie mogli znieść tego maczofaszysty. Oczywiście wszystko jest na nagraniu, którego nie ma xD I nie, nie bronię doktorka, bo wydaje mi się, że święty nie jest w tej sprawie.
  • Odpowiedz
@vartan: początek końca. Zostaną przy nim tylko przygłupy, jak przy atorze. Ator i Wrealu24 też mieli potencjał na początku, ale poszli w kierunkę najgłupszego elektoratu, zamiast tworzyć coś ambitniejszego.
  • Odpowiedz
I dlaczego ucięłaś końcówkę wpisu która jest już totalnym bajdurzeniem? Nie pasowało do kontekstu? Gość tam pisze ze po wszystkim oddalili się od kebabu i dalej zaczepiali innych ludzi. Z rozciętym łukiem brwiowym i limem pod okiem XD. Opowieści z mchu i paproci.

@Tetsuya: Bo moze ten wlaciwy w------l co go tak posiekali dostal pozniej od kogos innego?
  • Odpowiedz
@Angelika_S: ta historia idealnie pasuje do obrońców narodu polskiego, rozumiem też ten niepokój o kobiety teraz oni czyli narodowcy lękają się że nie będą sami mogli narzucać się i uprzykrzać życie Polkom, nie raz widziałem jak to Polacy właśnie w naszym kraju molestują napastują kobiety i niemalże za każdym razem spotykałem się że słowną lub fizyczną agresją, jeśli było tak jak w tym tekście zostało powiedziane to żałuję że te
  • Odpowiedz
To początek końca Szarpankiego

@Chce_tylko_byc_obok_Ciebie:
Sorry ale czy ty uważasz, że taki pobicie jest normalne niezaleznie od powodu?
Nie mówiąc już o tym, że zaczepienie 7 turków jest absurdalne.
Co nie oznacza, że nie wierze w to, że on nie puszczał jakiś tam tekstów. Natomiast od wymiany zdań do zaktatowania 7 na 1-2 to jest absurd. Ja tam do ułomków nie należę i strachliwy nie jestem, ale do 3 bym
  • Odpowiedz
Hahaha , regularnie wrzucalicie tu filmiki z szarpankami a teraz poowa nie ma pojécia co to za typ. Fikołek na miano zotego medalu olimpijskiego
  • Odpowiedz
@PotwornyKogut +45
nie wiem kto kłamie, ale nawet typ rzucający krzesłem nie powinien zarobić maczetą w głowę żeby mieć pęknięcie czaszki.

wydaje mi się że "cywilizacja" polega między innymi na ucywilizowaniu karania ludzi i sposobu egzekwowania prawa.

obecnie w europie jest zakaz kary śmierci, a nawet wczoraj na campus polska
  • Odpowiedz