Wpis z mikrobloga

@Angelika_S: Znając realia Polskich kebsow wieczorową porą to tak właśnie było xD Ile razy znalazl się jakiś najebus robiący awanturę. A ciapaki kręcący tego kebsa wyglądalj jakby zaakceptowali fakt, że muszą się codziennie zmagać z takim elementem.
  • Odpowiedz
już by IMO dawno po necie latał. No nic - przynajmniej wiadomo ze filmik jest, także może kiedyś się doczekamy seansu.

@Szmalu: ujawnianie nagrań, które są dowodem w sprawie jest zakazane. Tylko policja i prokuratura może takie nagrania ujawnić. Jeżeli to prawda, że przekazali nagranie policji, to szybko tego nie zobaczymy. Wcześniej dowiemy się np. tego, że Szarpanki zostanie zatrzymany.

Przecież jego nienawiść do kobiet to już o chorobę
  • Odpowiedz
@Angelika_S: I dlaczego ucięłaś końcówkę wpisu która jest już totalnym bajdurzeniem? Nie pasowało do kontekstu? Gość tam pisze ze po wszystkim oddalili się od kebabu i dalej zaczepiali innych ludzi. Z rozciętym łukiem brwiowym i limem pod okiem XD. Opowieści z mchu i paproci.
  • Odpowiedz
@CezarK: ludzie po mefedronie zaliczają k.o. wstają, znowu się biją, zaliczają k.o., są kopani po ryjach na glebie, wstają i znowu zaliczają k.o. i wstają na agresorze a ty będziesz tu pisał, że gość porozbijany więc nie mógł nic zrobić. Zwykła adrenalina czyni cuda, problemy zaczynają się na zejściu.
Jest w ogóle jakiś dowód na tę maczetę?
  • Odpowiedz
@Angelika_S: Czyli przyznali się do pobicia, jeżeli mają uwagi do zachowania gości to niech wezwą policję, tak się to dzieje w cywilizowanych krajach.
  • Odpowiedz
@deeprest: nie wiem. Pierwszy raz o nim słyszę ale jak widzę jak piszą gdzie chłop ma r-------y łeb od maczety i idzie dalej robić burde to nieźle mają na bani. gdyby poszedł dalej i robił znów problemy z taką r-------a morda to przecież by go policja zwinęła XD chyba, że go zwinęła to mój błąd.
  • Odpowiedz
  • 2
@Tetsuya: Wrzuciłam drugą połówkę i post pod którym możesz znaleźć. To jest screen, który zrobiłam na profilu kebaba. Każdy może tam wejść i go przeczytać.
  • Odpowiedz