Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +83
Chlop włączył tokarke i go cofło we czasie o 50 lat.
#cnc
#cnc
źródło: 1000002931
Pobierz
jamestown +20
#raportzpanstwasrodka Ostatnio Khmerska fuszerka wyprowadzała Klapka z równowagi, co nie przeszkodziło mu wziąć najtańszego fachowca do położenia cegieł i w dzisiejszym gniocie chwalił postępy w budowie.
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
źródło: new angkor wat
Pobierz

źródło: IMG_20240825_232056
Pobierz@Chce_tylko_byc_obok_Ciebie: @krytyk__wartosciujacy @Angelika_S xD aha czyli jak w Niemczech Arab zabił 3 ludzi to też bez powodu nie zostali zabici? Albo jak w UK odciął głowę w biały dzień?
@j557: Otóż to. Szarpanki to fantasta, natomiast ten cały Ahmet jakby miał filmik z przebiegiem dokładnie takim jak opisał (czyli ze bronili siebie/kogoś przed typami rzucającymi krzesłami), to już by IMO dawno po necie latał. No nic - przynajmniej wiadomo ze filmik jest, także może kiedyś się doczekamy seansu.
wydaje mi się że "cywilizacja" polega między innymi na ucywilizowaniu karania ludzi i sposobu egzekwowania prawa.
obecnie w europie jest zakaz kary śmierci, a nawet wczoraj na campus polska stwierdzono że nie powinno istnieć dożywocie bez możliwości redukcji wyroku (bo, cytując lewactwo, "skazany powinien mieć nadzieję")
a
@Chce_tylko_byc_obok_Ciebie: Pies srał jakiegoś "doktorka", ale ten tekst to zwykła bzdura.
Przypomniam że wersja "doktora" brzmi:
Siedziałem sobie i nic do nikogo nie mówiłem, później dwie p0lki coś powiedziały ciapatym i ci się na mnie rzucili z maczetami bez powodu.
Zobaczymy jak to będzie bo jestem ciekawy jak to się zakończy xdd
@Shigan: ty znasz jego twórczość? xD Przecież jego nienawiść do kobiet to już o chorobę zahacza.
Z drugiej strony, twierdzi on, że to nie pierwsza taka sytuacja w tym miejscu - jednak to sa wylacznie slowa szarpanka.
Cala sytuacja kupy sie nie klei, ciekawe jak bylo naprawde. Wersja wlasciciela jest spojna i powoluje sie w niej na nagrania kamer. Gdyby nie byl
@Chce_tylko_byc_obok_Ciebie: są nagrania i wszystko będzie wyjaśnione.
@krytyk__wartosciujacy: WIDZISZ DO CZEGO GO DOPROWADZIŁY TE OBRZYDLIWE P0LKI?! xD
źródło: urban-jerzy-urban
Pobierz