Wpis z mikrobloga

@Angelika_S: Luz, niech wrzuci nagranie z zblurowanymi twarzami i będzie pewność co się wydarzyło. Ale znając życie policja akurat wyniosła cały monitoring, kopia zapasowa zaginęła a kartę pamięci połknął pies. Wierzenie youtuberowi to jedno ale turasowi prowadzącemu kebab na słowo honoru to xD
  • Odpowiedz
film z kamer or it didn't happen

@j557: Otóż to. Szarpanki to fantasta, natomiast ten cały Ahmet jakby miał filmik z przebiegiem dokładnie takim jak opisał (czyli ze bronili siebie/kogoś przed typami rzucającymi krzesłami), to już by IMO dawno po necie latał. No nic - przynajmniej wiadomo ze filmik jest, także może kiedyś się doczekamy seansu.
  • Odpowiedz
@Angelika_S: Jakoś sobie nie wyobrażam, żeby Szarpanki był zdolny do tak patusiarskiego zachowania. Poza tym inni klienci tego lokalu również zgłaszali problem z agresywną obsługą. Chciałbym zobaczyć te nagrania.
  • Odpowiedz
nie wiem kto kłamie, ale nawet typ rzucający krzesłem nie powinien zarobić maczetą w głowę żeby mieć pęknięcie czaszki.

wydaje mi się że "cywilizacja" polega między innymi na ucywilizowaniu karania ludzi i sposobu egzekwowania prawa.

obecnie w europie jest zakaz kary śmierci, a nawet wczoraj na campus polska stwierdzono że nie powinno istnieć dożywocie bez możliwości redukcji wyroku (bo, cytując lewactwo, "skazany powinien mieć nadzieję")

a
  • Odpowiedz
@Angelika_S

Przypomniam że wersja "doktora" brzmi:

Siedziałem sobie i nic do nikogo nie mówiłem, później dwie p0lki coś powiedziały ciapatym i ci się na mnie rzucili z maczetami bez powodu.

Zobaczymy jak to będzie bo jestem ciekawy jak to się zakończy xdd
  • Odpowiedz
@Angelika_S: zajebiście wiarygodne jest tłumaczenie się patusów, które skatowały drugą osobę. "Nie, nie my kulturka! Dżentelmeni stanęliśmy w obronie kobiet!" A chłop w ciężkim stanie do szpitala trafia
  • Odpowiedz
@Angelika_S no mnie to ciekawia oficjalne ustalenia organów ścigania, bo ciezko jest mi uwierzyc, by szarpanek dostal tak po prostu za darmo jako klient kebaba.

Z drugiej strony, twierdzi on, że to nie pierwsza taka sytuacja w tym miejscu - jednak to sa wylacznie slowa szarpanka.

Cala sytuacja kupy sie nie klei, ciekawe jak bylo naprawde. Wersja wlasciciela jest spojna i powoluje sie w niej na nagrania kamer. Gdyby nie byl
  • Odpowiedz
@Ulic_Qel_Droma: może sobie gadać, co chce, bo wie, że te nagrania i tak nie wypłyną xD druga sprawa - nawet w opiniach google były stare opinie, że np. pracownik dał z liścia klientowi, bo ten nie zrozumiał, co turas mówi xD
  • Odpowiedz
Przecież to brzmi jeszcze mniej wiarygodnie niż tłumaczenia doktora. Juz widzę jak zaczęli bić biedne kobiety bez powodu. Znajac "renomę" polek to o wiele wiarygodniejsza jest wersja z naslaniem ciapakow. Czekam na nagrania.
  • Odpowiedz
@Angelika_S: Oj zielonka zielonka, najpierw szarpanki prawdopodobnie klamie jak nie przynajmniej koloryzuje sytuacje a teraz wstawiasz jakiegos ahmeta z pustym postem, chociaz widze, ze linki do szarpanki wstawiaja fejkowe damskie profile gloryfikujace Rosje oraz konfederacje xd.
  • Odpowiedz