mężczyźni sikają na stojąco, a kobiety na siedząco. Nie ma za co.
@damienbudzik: interesujące. Ciekawe czemu na igrzyskach nie stosują tej metody określania płci. Wydaje się to dużo prostsza i precyzyjniejsza technika niż obecnie stosowane metody.
@damienbudzik faceci, którzy sikają na siedząco, nie chcą potem myć rozbryzgów moczu w całej okolicy. Czy to takie męskie jest jak j---e moczem w swoim własnym kiblu?
faceci, którzy sikają na siedząco, nie chcą potem myć rozbryzgów moczu w całej okolicy. Czy to takie męskie jest jak j---e moczem w swoim własnym kiblu?
@demimka: jak twój facet nie umie trafić w kibel no to cóż. Domyślam się, że dzieci też nie macie, bo jak facet jest tak nieporadny to ciężko żeby w dobrą dziurę trafił.
Zresztą kto normalny by chciał mieć dzieci z jakąś p--d**czką, która sika
@damienbudzik trzeba mieć więcej niż 15 lat i samemu myć swój kibel, żeby się zorientować, że nawet trafiając idealnie pryskasz moczem na wszystko dookoła. Wolałabym mieć dzieci z facetem, który sika na siedząco niż z fleją, dla której oszczany kibel to peak męskości. Żałosne, że ktoś potrzebuje takich pierdół, żeby podbudować swoje wątłe ego.
@demimka: żałosne to jest robienie z mężczyzn wyrobu kobietopodobnego. Faceci się stali tak zniewieściali, że wcale się nie dziwię, że demografia jest na tak beznadziejnym poziomie. Mężczyźni już nie są głowami swoich rodzin, tylko bardziej sługami swoich "pań" xD To jest smutne, nie wyobrażam sobie, żeby faceci 30 czy 40 lat temu dawali tak sobą pomiatać. A dzisiaj to co się stało z mężczyznami to woła o pomstę do nieba.
pokaż taki sam filmik z sikaniem na siedząco i spłukiwaniem kibla.
@damienbudzik: z sikaniem nie znalazłem, ale znalazłem adekwatny. Im z wyższej wysokości będzie leciał mocz tym bardziej będzie się rozpryskiwać. Między sikaniem na stojąco, a siedząco masz 40-50 centymetrów różnicy. A do spłukiwania wystarczy zamknąć klapę.
@Dalamar: Czasem jak srasz, to możesz jednocześnie sikać, a jak muszle masz za małą, to polecam wymienic na większą, a nie robić do muszli dziecięcej (╭☞σ͜ʖσ)╭☞ a i jeszcze są muszle z tzw półką #pdk
@JasnyBanan: No jak sram to sikam jednocześnie, to typowe przecież u ludzi, ale wtedy muszę przytrzymać a raczej naciskać penisa w dół, bo jak nie to dotknie deski, muszli. Nie jest to zbyt komfortowe, więc jak tylko sikam, to robię to na stojąco. Chyba serio macie jakieś mniejsze jaja, albo penisy skoro wam to przeszkadza. Deskę i muszlę mam standardową, zresztą robiłem to wielu miejscach i efekt jest ten sam.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@damienbudzik: o określaniu płci poprzez technikę sikania jeszcze nie słyszałem. Opowiesz coś więcej?
@damienbudzik: interesujące. Ciekawe czemu na igrzyskach nie stosują tej metody określania płci. Wydaje się to dużo prostsza i precyzyjniejsza technika niż obecnie stosowane metody.
@demimka: jak twój facet nie umie trafić w kibel no to cóż. Domyślam się, że dzieci też nie macie, bo jak facet jest tak nieporadny to ciężko żeby w dobrą dziurę trafił.
Zresztą kto normalny by chciał mieć dzieci z jakąś p--d**czką, która sika
@damienbudzik: nawet jak trafisz to i tak wszystko wokół jest w moczu. No chyba, że sikasz idealnym strumieniem laminarnym.
To jest smutne, nie wyobrażam sobie, żeby faceci 30 czy 40 lat temu dawali tak sobą pomiatać. A dzisiaj to co się stało z mężczyznami to woła o pomstę do nieba.
@damienbudzik: z sikaniem nie znalazłem, ale znalazłem adekwatny. Im z wyższej wysokości będzie leciał mocz tym bardziej będzie się rozpryskiwać. Między sikaniem na stojąco, a siedząco masz 40-50 centymetrów różnicy. A do spłukiwania wystarczy zamknąć klapę.
Chyba serio macie jakieś mniejsze jaja, albo penisy skoro wam to przeszkadza. Deskę i muszlę mam standardową, zresztą robiłem to wielu miejscach i efekt jest ten sam.