Wpis z mikrobloga

@damienbudzik: nie wciskaj nam kitu, że sam myjesz ten kibel, skoro wyręcza Cię mama, albo jakaś biedna kobieta, która przejęła jej obowiązki opiekowania się Tobą
  • Odpowiedz
@Dalamar

literalnie nie mam pojęcia jak można sikać na siedząco. Może mam za wielkiego c---a albo jaja ale podczas siedzenia muszę przytrzymywać go ręką w dół żeby w ogóle celował w muszlę xD a z takim zgięciem no nie leci ten mocz tak jak powinien i tworzy się duże ciśnienie w kutasie.

A gdybyś tak poczekał aż skończy się erekcja? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Może mam za wielkiego c---a albo jaja ale podczas siedzenia muszę przytrzymywać go ręką w dół żeby w ogóle celował w muszlę xD

@Dalamar: to własnie musi być malutki i króciutki, długi byłby skierowany w dół xDDD
  • Odpowiedz
@losbaltica jak ci hemoroidy wypadają przy 2 minutowym siedzeniu na kiblu bez wysiłku (sikanie praktycznie odbywa się samo), to należy zacząć je leczyć, a nie pisać głupoty w internetach.

Szczanie na siedząco (we własnym k---a kiblu!) pozwala lepiej oczywiścic pęcherz. Zalecane dla ludzi zagrożonych kamieniami nerkowymi
  • Odpowiedz
@January-zwiedza-szpary nie mi tylko takie są fakty. Z tymi Twoimi kamieniami nerkowymi to też bym uważał bo jeśli sikasz na siedząco w pozycji na narciarza ze smartphonem w ręku to tworzysz większe napięcie na pęcherz co może bardziej zaszkodzić niż pomóc. Za to jeśli masz książkową postawę, plecy proste, 2 stopy na podłodze, kąt 90 stopni to jak najbardziej mogę się zgodzić ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@losbaltica: przy książkowej postawie mój c--j znajduje się za wysoko i rozprysk wody powoduje, że zalewam sobie łazienkę ;)

W 2014 r. naukowcy z Centrum Medycznego Uniwersytetu w Leiden postanowili zebrać dotychczas opublikowane prace na ten temat i wyciągnąć z nich wnioski.

Badacze odkryli, że pozycja siedząca podczas oddawania moczu pomaga w szybszym i pełniejszym opróżnianiu pęcherza, co jest korzystne dla osób z problemami z dolnymi drogami moczowymi i powiększoną
  • Odpowiedz