Aktywne Wpisy

Gh0st +73
źródło: 1000001394
Pobierz
MonazoPL +83
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
źródło: apple watch se 3 citi monazo
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file2234093674030035673
Pobierz@fredperry: ty sikasz bo zdrowiej, ja tak sikam bo z rana jestem leniwy nie jesteśmy tacy sami xD( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fredperry: Faceci, którzy sikają na siedząco to pantofle.
Po drugie sikanie na siędząco nie jest zdrowsze. Co najwyżej jest tak samo zdrowe jak sikanie na stojąco, ale prawdopodobnie jest mniej zdrowe ze względu na kontakt z zarazkami z deski.
@Chce_tylko_byc_obok_Ciebie: sam po sobie sprzątam i nie mieszkam z mamą. Ale nie wiem o czym wy gadacie, że strasznie trzeba sprzątać jak się sika na stojąco. Raz na jakiś czas się zdarzy, że muszę przejechać papierem toaletowym, bo gdzieś kapnie, ale no bez przesady xD
Zresztą jak jest duże ciśnienie i się sika na siedząco to strumień też przecież