Wpis z mikrobloga

@Gh0st: Papa Dance? Arcade Fire?

Jaki klucz doboru stał za tym, żeby na jednej liście połączyć polski zespół disco z wsiowych imprez w remizach lat '80 oraz kanadyjski zespół art rockowy grający gdzieś po teatrach na przedmieściach Montrealu?
  • Odpowiedz
@Gh0st: nie wiem jaki jest sens puszczania czegokolwiek na tym radiowęźle. Może teraz jest inaczej, ale te 15 lat temu jak byłem w LO to były te stare małe pierdzące głośniki. Jakiś tłuk puszczał techniawkę, na korytarzu hałas bo duża szkoła i tylko większy chaos się robił.
  • Odpowiedz
Jaki klucz doboru stał za tym

@thorgoth: pewnie taki, że jedną piosenką potrafili katować non stop przez nie wiadomo ile dni.
Bardziej mnie zastanawia co tam Tool robi. I dziwne, że Metallica nie trafiła na listę.
  • Odpowiedz
Jaki klucz doboru stał za tym, żeby na jednej liście połączyć polski zespół disco z wsiowych imprez w remizach lat '80 oraz kanadyjski zespół art rockowy grający gdzieś po teatrach na przedmieściach Montrealu?

@thorgoth: Podpis niżej mówi, że jak ktoś chce jakiś zespół usunąć, to może się zgłosić, ale ma się przygotować na dyskusje nt. teorii sztuki, tropów popkulturowych i "prawdziwej punkowości". Śmierdzi brudasem aż zza ekranu xD
  • Odpowiedz