Aktywne Wpisy

Tytyka +85
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Według mnie, to właśnie ten wiek jest dobry do noszenia na co dzień koszulek bez wielkich grafik i nazwy producenta, bluz z kapturem i swetrów (ale nie takich eleganckich sweterków w serek), spodni typu cargo i klasycznych jeansów (bez przetarć), butów typu bardziej turystycznych/trekkingowych niż sportowych/oficjalnych.
#modameska #ubrania #odziez #moda
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: black-live-fast-eat-trash-mens-tshirt
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@inko-gnito: myślę, że błędnie zakładasz, że oni przez swój ubiór coś mówią, coś wyrażają, to jak się czują, itp.. a oni po prostu nic nie myślą jak zakładają to czy tamto, po prostu w tym im wygodnie albo to sę tam przypadkowo kupili czy żona im kupiła albo powiedziała, że ty wyglądają OK
jak się ich zapytasz jaką mają koszulkę na sobie to
@inko-gnito: ja bym to rozszerzył do 20-50. Nie wiem co śmieszniej wygląda, 20 latek z brodą ubrany jak elegancki pan 60+, czy 50 latek z piwną/wychudzoną figurą ubrany w czerwone rurki i inne takie. xD
Niech każdy sobie chodzi jak chce, dopóki nie sieje zgorszenia, to jest w porządku.
znalazłem w necie:
https://vitiazspec.com/partizan-medusa
@inko-gnito: to ja. Mam juz prawie 40 i chodzę w koszulkach z Dragon Ballem :-)