Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chcę trochę opowiedzieć o ukrainkach na moim przykładzie i doświadczeń, może komuś się przyda albo pomoże. Ja 23 lat ona miała 27. Mam dużo pieniędzy, nie pracuje bo nie muszę. Generalnie fakt, który mnie zdziwił to pierwszy raz spotkałem dziewczynę ze wschodu, której bez różnicy były pieniądze. Miałem styczność i z Białorusinkami i Rosjankami i ukrainkami i każda leciała tylko na pieniądze i audi a7. Generalnie ta z którą byłem dziwna osoba. Dużo kompleksów, ukrywanie wszystkiego i mówienie, że ona tylko chce spokoju. Rozszedłem się przez to, że wymagałem szczerości i szacunku i było to nie do przyjęcia. Matka siedzi w PL zdradza ojca a ojciec w UA zdradza matkę. Wszyscy o wszystkim wiedzą i nikt nie widzi problemu. Ona sama w sobie skryta, chcę wszystko robić sama i ukrywać wszystko. Wnioski możecie wysunąć sami. Kolejny przykład również ukrainka, ojciec w PL matka w uA oczywiście zdradzają się, nikt nie widzi problemu. Brat był na wojnie miał narzeczoną, więc narzeczona znalazła sobie kochanka bo tamten na wojnie. Z ukrainkami miałem najwięcej doczynienia, i patrząc na białorusinki to ukrainki mają mindset typu, możesz wyglądać jak menel, tylko żebyś zgadzał się na to co ona chce. Jak się nie zgodzisz albo masz swoje warunki to jesteś wrogiem. Białorusinki lubią się bawić lecą na pieniądze ale lubią stanowcze osoby ze swoim zdaniem, do tego dadzą coś od siebie. Są bardziej zadbane, mają „realne” wymagania w przeciwieństwie do ukrainek, która powie, że ty masz być wtedy kiedy ona chce, a takto to bez różnicy, coś tego typu. Rosjanki to inna liga, ale zależy jaki region. ukrainka może być z najgorszej wsi, gdzie nawet toalety nie mają, nie ma nic do zaoferowania oprócz swoich kompleksów, które leczą nowym iphonem, i oczywiście robienie zdjęć na ig że nowy telefon. Jak ktoś chce czegoś przelotnego, to najlepsza opcja, bo lubią fajne zabawy. Jak ktoś szuka osoby do związku, to gwarantuje, że na początku będzie zauroczenie jakie to ładne jakie super są, a koniec będzie taki, że się nie pozbierasz.

#ukrainki #mentalnosc #zwiazki #relacje #przemyslenia #polska

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: no dobra a gdzie szukać tych ukrainek i białorusinek bo tak na ulicy to chyba nie bardzo. Panamera wystarczy na taką albo maserati granturismo czy musi być niemiec? Poruchac, nie do związku.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim a pamiętam jeszcze jednego co kiedyś mówił że on był w pracy ukrianka kazała mu przyjechać do siebie a on mówi że nie może bo w pracy siedzi to mu napisała że jak tak to ma spadać bo ma na Ukrainie kolegów z dużymi ujami
Więc trochę takie księżniczki że trzeba robić co one chcą albo się zrobią za chwilę wulgarne
Najgorsze są te glonojadzice
  • Odpowiedz