czy jest tu jakiś użytkownik Tufo Thundero? Czy to normalne żeby od tego beżowego paska do koła był jeszcze taki czarny paseczek? Opona niby wskoczyła i się uszczelniła ale zdziwiło mnie że nie było przy tym żadnego dźwięku- gravelkingi aż strzelały przy pompowaniu a tutaj nic. No ale nie bije, siedzi, powietrze nie schodzi, mleko dolałem wentylem i nic się nigdzie nie wylało nawet, to chyba wszystko dobrze nie? #gravel #rower #opony
@Im_from_alaska: no rozne sa opinie z tego co widze wiec postanowilem sie sam przekonac. Z zakladaniem sie mordowalem trzy dni ale w koncu sie udalo. Po pierwszym przejechaniu wydają się szybsze niż gravelkingi ale w zakrętach chyba troche gorsze trakcyjnie. A co Ci najbardziej nie podpasowało?
@mlek: ja panaracer gravelking sk+ na mleku i jestem bardzo zadowolony, może na szosie nie są najszybsze, ale do jazdy po szosie mam rower szosowy( ͡°͜ʖ͡°)
@mlek montaż (sam sie już przekonałeś), pierwsza dziura po dwóch tygodniach jeżdżenia potem już tylko gorzej. Nawet jak wyciągasz je nowe z pudełka to są jak papier, bez porównania do chociaż conti terra speed
@Im_from_alaska: są dwie opcje, wylajtowana wyścigowa i grubszy oplot treningowa. Jak się kupuje oponki to trzeba dostosować ten zakup do swojej jazdy, czy jest ostra, czy dużo gówna na drogach leży, czy zależy na wadze czy nie. Ja je kupiłem i jestem mega zadowolony, od czasu do czasu mleczko puści od szkła czy jakiegoś gówna na drogach, szybko zalepia i brak problemów, do tego piekielnie szybkie. PS. nie ma opon
źródło: photo_2024-08-11_17-21-44
Pobierz