Aktywne Wpisy

Umeraczyk +65
Zaraz wyjdzie Todd Howard i Gabe Newell, zbiją pionę i wtedy Todd powie "Pora na SKYRIM 6" i cyk włączą trailer, potem Gaben powie "A wiesz, że odpali na Steam Machine?" i prezentacja! A wtedy Todd powie "Czy Steam Machine odpali również FALLOUT NEW VEGAS REMASTER który shadowdropuje TERAZ?!" a wtedy Gaben powie "Tak!", i doda "A wiesz co jeszcze odpali na Steam Machine?" i tutaj wjeżdża Iwiński na Płotce i mówi
źródło: temp_file2430955453363057133
Pobierz
Graner +9

@Ferm100: Wiesz, puszkarze to zło (choć na moim zadupiu jest dużo lepiej niż mogłabym się spodziewać), ale przepis to przepis, jak sobie traktujesz wybiórczo to inni też będą i hipokryzją jest mieć o to pretensje
@czleksztatny:
Ha tfu. Pedalarze.
To sobie helikopter kup i nim lataj.
Do pedalarza nie dociera, że jak ma DDR to MUSI nią jechać, że ma zasrany obowiązek trzymania sie prawej strony a nie srodka jezdni i że musi stosować sie do sygnalizacji i znaków.
Do puszkarza nie dociera, że czasem DDR nie widać, jest źle oznakowana albo skończyła się 200 metrów
A co do skakania jak malpa, to przeciez mozesz zejsc z rowera, gdzie ci sie tak spieszy?
ale jak ma ścieżkę, to niech na niej się znajduje, mi się nie podobają dziury na drodze i szkoda mi felg, może też po chodniku pojeżdżę samochodem?
@Ferm100: Może ma jakiś kurs jazdy na rowerze się zapisz, czy coś. Pierwszy raz zawsze boli.
@hdeck: każdy pojazd na drodze ma taki obowiązek a jak widać po koleinach na drodze to żaden samochód tak nie jeździ.
Dla samochodziarza rowerzysta ma jeździć po studzienkach, latać po dziurach bo on musi cię wyprzedzić nie przekraczając linii na jezdni - nie ważne czy ciągła czy przerywana czy
@MordimerMadderdin: mamy też napinacza tzw. p---ę w świecie, która kipi polackim jadem do każdego xD
@Ferm100: Jak włączenie się do ruchu polega na zjechaniu na ulicę bez patrzenia i ustąpienia pierwszeństwa to tak.
Aaa dobra, doczytałem fragment o "w dupie