Zaraz wyjdzie Todd Howard i Gabe Newell, zbiją pionę i wtedy Todd powie "Pora na SKYRIM 6" i cyk włączą trailer, potem Gaben powie "A wiesz, że odpali na Steam Machine?" i prezentacja! A wtedy Todd powie "Czy Steam Machine odpali również FALLOUT NEW VEGAS REMASTER który shadowdropuje TERAZ?!" a wtedy Gaben powie "Tak!", i doda "A wiesz co jeszcze odpali na Steam Machine?" i tutaj wjeżdża Iwiński na Płotce i mówi "Siema, 3 Wiedźmin 3 najlepszy trzecie DLC." i wszyscy już myslą, że koniec, a Gabe, Todd i Marcin układają się w exodie w kształcie cyfry 3 i odpala się Trailer #thegameawards
@Umeraczyk: ostatnio gdzieś wpadł mi short w którym gaben opisywał jego dzień pracy i wspominał że generalnie mieszka na jachcie i nurkuje tylko 2 razy dziennie. 2 RAZY!!! Przykro mi to mówić tak wprost ale porzuć wszelką nadzieję ( ͡°ʖ̯͡°)
@Radkovich: wybitne ai, scenariopisarstwo, lvl design 90% plansz broni się (no, 85 bo Xen), pomysł na grę, nadal się broni mimo prawie 20 lat na karku, to jednak pewne osiągnięcie.
#licbaza #matura #studbaza #studia Nie wiem co mam ze sobą zrobić po maturze, żeby znaleźć pracę dzięki której będę w stanie sama się utrzymać wynajmując mieszkanie ༎ຶ‿༎ຶ
#thegameawards
źródło: temp_file2430955453363057133
Pobierzźródło: temp_file1180014672897962291
Pobierzźródło: 1000012427
Pobierzźródło: temp_file8246499678007035542
PobierzPrzykro mi to mówić tak wprost ale porzuć wszelką nadzieję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Radkovich: wybitne ai, scenariopisarstwo, lvl design 90% plansz broni się (no, 85 bo Xen), pomysł na grę, nadal się broni mimo prawie 20 lat na karku, to jednak pewne osiągnięcie.