Wpis z mikrobloga

Zaraz wyjdzie Todd Howard i Gabe Newell, zbiją pionę i wtedy Todd powie "Pora na SKYRIM 6" i cyk włączą trailer, potem Gaben powie "A wiesz, że odpali na Steam Machine?" i prezentacja! A wtedy Todd powie "Czy Steam Machine odpali również FALLOUT NEW VEGAS REMASTER który shadowdropuje TERAZ?!" a wtedy Gaben powie "Tak!", i doda "A wiesz co jeszcze odpali na Steam Machine?" i tutaj wjeżdża Iwiński na Płotce i mówi "Siema, 3 Wiedźmin 3 najlepszy trzecie DLC." i wszyscy już myslą, że koniec, a Gabe, Todd i Marcin układają się w exodie w kształcie cyfry 3 i odpala się Trailer
#thegameawards
Umeraczyk - Zaraz wyjdzie Todd Howard i Gabe Newell, zbiją pionę i wtedy Todd powie "...

źródło: temp_file2430955453363057133

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Umeraczyk: ostatnio gdzieś wpadł mi short w którym gaben opisywał jego dzień pracy i wspominał że generalnie mieszka na jachcie i nurkuje tylko 2 razy dziennie. 2 RAZY!!!
Przykro mi to mówić tak wprost ale porzuć wszelką nadzieję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
nigdy nie rozumiałem fenomenu halflife'a

@Radkovich: wybitne ai, scenariopisarstwo, lvl design 90% plansz broni się (no, 85 bo Xen), pomysł na grę, nadal się broni mimo prawie 20 lat na karku, to jednak pewne osiągnięcie.
  • Odpowiedz