Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ferm100 właśnie doświadczyłeś spotkania pierwszego stopnia z przeciętnym puszkarzem samochodziarzem
oni się zawsze gdzieś spieszą, masz w---------ć bo ON jedzie i inni uczestnicy ruchu go nie interesują, a przepisy (szczególnie ograniczenia prędkości) traktują w najlepszym przypadku jako wskazówkę
  • Odpowiedz
Przy skręcie w lewo, zgodnie z prawem, dojechałem do lewej krawędzi pasa

@Ferm100: nie robię tak bo przy skręcaniu mam samochody między mną a krawężnikiem i ląduję na środku jezdni
  • Odpowiedz
  • 11
@darek-jg jak zostanę po prawej to idioci nie widzą że skręcam i we mnie wjeżdżają. Właśnie w ten sposób mnie lata temu skasowali mimo sygnalizacji (ciągłej). Skrętu. Skręcałem spod znaku stop
  • Odpowiedz
czy DDR, która ma 50 metrów i kończy się w polu.

@Ferm100: dura legz sed legz, jak to tutaj piłują wykopki.

Gdzie wam się tak spieszy?

@Ferm100: a może nie chcieli jechać tych 10 czy 15km z twoją top prędkością 30-40km/h w jakimś niezabudowanym czy nawet zabudowanym, ale jednak z limitem 50?
  • Odpowiedz
@Ferm100: slyszałem, ale znam też wiele wspaniałych polskich krajówek z ciągłymi, gdzie można się tak turlać za pedalarzem z wiochy do wiochy, chcąc jechać zgodnie z przepisami i wyprzedzić go jak auto.
  • Odpowiedz
  • 4
@harrame w ciągu pierwszych 3 minut po urodzeniu ciebie to twoi starzy zaczęli żałować. Jak nie masz nic ciekawego do dodania to usuń konto.
  • Odpowiedz
@Ferm100: Dokładnie tak, hejt na kolarzy (nie na zwykłych rowerzystów) jest potężny a realnie wystarczy wsiąść na szosę i zobaczyć co odwalają kierowcy... To się w pale nie mieści.
  • Odpowiedz
gdzie można się tak turlać za pedalarzem z wiochy do wiochy

@tellet: Powiedz mi jaka jest różnica między tą sytuacją a jechaniem za ciągnikiem, albo dziadkiem który jedzie starym fiatem 30/h ?
  • Odpowiedz
@Ferm100: Niestety samochodziarze to stan umysłu, prawie codziennie trafi się jakiś jełop co trąbi czy wykrzykuje jakiś bzdury. Po prostu trzeba olewać.
  • Odpowiedz
@Ferm100: gościu lepe to ci wujek sprzedawał po spulnej kompieli jak mu dobrze "pleców" nie umyłeś a komuś coś piszesz o byciu bitym w szkole, sam mógłbyś napisać monografie o tym na ile sposobów można ci było gacie na łeb założyć xD
  • Odpowiedz