Wpis z mikrobloga

@snorli12: Nawet nie wiem jak skomentować to. Mogę się naśmiewać z ekipy że są niekompetentni, że są totalnymi d3b1lami, że zniszczyli szkolną, ale tu już brakuje słów na to.

Zalewski przyniósł najgorsze śmieci pełne cukrów dla cukrzyka i jeszcze ma czelność odwracać kamerę w kierunku napoju i pieprzyć "O kupiłem taki sok bez cukru". Co za bezczelny menel bez honoru.
  • Odpowiedz
@snorli12 Zgrzewka i karton mleka, słodzone herbatki i najtańsza cola marki cola z biedry XD Oni to naprawdę chcą już tego knura wykończyć albo się nie przelewa i nie stać ich na zerówki albo jeszcze już nawet pozorów nie chce im się udawać.
  • Odpowiedz
@Creyshi: Te łby zawsze przynosiły takie śmieciowe napoje, tylko zazwyczaj nie nagrywali tego że te napoje są, a jedynie na filmach poszerzała się sterta butelek po coli(Zwykłej), pepsi, icetea, która stała pod stołem w barłogu. Tutaj ekypa nagrała że przynieśli dary bo musieli uratować sytuację po telefonie kśka który mówi że nic nie ma do picia i jedzenia. Oczywiście Zalewski ze swoim 10IQ nie pomyślał żeby ustawić tylko te napoje
  • Odpowiedz
@snorli12: piekny kolejny dowodzik dla sądu, mopru i Kotuli jak pieknie się opiekują xd zapewne kazdy ten napoj poleciłby diabetolog ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wystarczył jeden telefon Ola a już zalewski psiak musiał 20 kilo napojów dzwigać do konona xd ale on nic nie moze hahah
Pieknie się maupy orają, przepięknie.
  • Odpowiedz
@snorli12: śpieszy im się domek przejąć.
Gdyby kupili wodę to by knur pił tylko wodę a tu pewnie #!$%@? ze stanowiska jak nie kupią standardowego zestawu.
  • Odpowiedz
@Denaturovsky Nie no, były czasy co knur tylko bezcukrowe napoje chlał i było to widać nawet na tych gnioraxh jeszcze 1-2 lata temu. Teraz to już w ogóle #!$%@? mają. A elektryczny Mariusz ma urojenia, bo mu się wydaje że komuś tutaj szkoda knura, a nie że jest to cynicznie wykorzystywane przeciw lateksom.
  • Odpowiedz