Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +23
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Zastanawiałem się, czy zanim mnie ubiją, warto nie byłoby nagrać krótkich podziękowań.
Dla wykopków za ten miesiąc(jestem tu z 10 lat, ale bez konta), za to, że przedłużyliście życie moje i prawdopodobnie nie tylko moje. I dużo wsparcia, nie czułem się sam.
Dla mojej rodziny, za pomoc i za to, że próbowali mi pomóc(chyba) i wcześniej pomagali mi nie raz ja w moich wpisach i nie tylko nasrałem na nich nie raz, ale to dlatego, że muszę się wszystkiego domyślać bo mnie okłamują, a potem dochodzę do innych wniosków, mam szerszy obraz i to okazuje się nieaktualne bo np. nie wziąłem pod uwagę tego, że mogą się kogoś bać.
Dla moich dzieciaków moich sióstr, za wspólny czas, który uwalniał moją głowę od tego gówna, a być może nawet ich obecność, to że spali u mnie itd. ochroniło mnie przed np. wjazdem na chatę.
Dla moich aniołków, czyli ludzi którzy mogli mi życzyć źle i chcieć dla mnie źle, ale Bóg im nie pozwalał, czynić mi żadnego zła, np. mijam kogoś na mieście i ta osoba mówi, że zostanę zabity tak i tak i się nabija z tego, nie słyszę wszystkiego, muszę pomyśleć nad tym, żeby zakumać, ale w połączeniu z tym co wiem, notatkami, daje mi to wiedzę, że np. jutro z domu nie wychodzić.
Dla ludzi, którzy zauważyli, że dzieje się niesprawiedliwość, najpierw rzucali mi za plecami "to on, to ten pedau", by później przejść do żałowania mnie "on nikomu nic nawet nie zrobił, a zabiją go".
Dla ludzi, którzy mnie prześladowali, dzięki nim jestem w uj mocniejszy, mam wyższą samoocenę, mimo iż jestem nikim. A to, że zaczęli mi grozić śmiercią, sprawiło, że przypomniałem sobie, że nie mam nieskończoności czasu, więc zacząłem się ogarniać, jebnąłem u----i, zacząłem sobie przypominać kim byłem. I za to, że się otworzyłem, do tej pory nikt mnie nie znał, jak boisz się ludzi musisz zakładać przy nich maskę, inaczej znajdą się tacy co będą chcieli Cię zgnębić.
Dla ludzi, którzy im "pomagali" np. rozsyłając moje nagie zdjęcia po całym mieście, każdy kto je miał dla mnie jest członkiem moje fanklubu. Mnie to bawi, że ktoś ma moje zdjęcia na swoim telefonie.
Dla mojego kota, że był ze mną, żeby mnie potrzymać i pocieszyć, mimo że szcza mi na pościel. Suka jeb.ana.
Myślicie, że to dobry pomysł?
Pozdrawiam, idę się ogarnąć - muszę iść do sklepu, matka sobie zażyczyła kaczki, ostatnio upiekłem dobrą karkówkę i zrobiłem trochę słoiczków korniszonów / sałatki. Chat gpt pomaga mi w gotowaniu. Może kaczka też wyjdzie.
Jakbym nie wrócił, to wyje.bałem się.
Moje hasło na dziś, którym dodam sobie odwagi to:
ENJOY YOUR CORPSE RUN!
#pytanie nie #heheszki nie #beka
#narkotykizawszespoko #n-------i #przegryw #patologiazewsi #pytanie #przesladowania #stream #patostreamy #zdrowie #rodzina #beka #lgbt #teczowepaski #bloglajfstajlowywiesniaka #homoseksualizm #depresja #psychologia #psychiatria #neet
Wołam bo boję się szadoła.
@3cytryny @Mr_3nKi_ @StanMarsh93 @ProstyHuop @drobne_na_taryfe @AspirantAndrzej @mieszankaBiaukowa @sesesesese @ArystokracjaPomarancza @ChrisRedfield @MrCALVIN @farbowanylisek @dongio @Egeszege21 @sensuel @przegro_pisarz @Halineusz @Glikol_Propylenowy @LulxdPL @AkiM1223 @p3k1 @29Promises @power-weak @PepeChad
Pójdę po tą kaczkę, przejdę się po sklepach, pójdę chyba do kościoła - może się czegoś dowiem, na czym stoję. Jak ludzie nic gadać nie będą to znaczy, że jest źle.
Jak bym miał szanse dojść do siebie to na pewno coś zarobię i będę mógł Ci donejty robić.
Andżej! Andżej dobry aspirant! 3 złote!
Dzięki Bulba.
Do tego to się raczej nie nadaje, ale staram się być wytrzymały. Tyle już wytrwałem.
No nie, Po prostu jestem wdzięczny paru osobą, a jak piszę od miesiąca maja mnie zabić inni, a nie ja siebie. Jakbym miał się zabić to nie miałbym sił na siedzenie na wykopie, wiem bo przerabiałem myśli samobójcze jak miałem naście lat - w takim stanie się nic nie chce. Przerobiłem to, nigdy nie zrobię czegoś takiego, świat jest zbyt piękny, a ja mam jeszcze wiele do zrobienia i