Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +123
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Dziwi mnie, że tak cicho siedzą. Na razie tylko wykopki nie pozwalają o tym zapomnieć.
Wiadomo już kto jest odpowiedzialny za jego ucieczkę?
Więzienie ma karać, resocjalizować i separować niebezpieczne jednostki od społeczeństwa. W jaki sposób kara aż 24 lat więzienia za skrajną, ale wciąż głupotę, ma temu gościowi w czymś pomóc? Czy po 10 latach odsiadki nie żałowałby 10 najlepszych lat życia za to co zrobił?
Prawo w stanach jest popieprzone na swój sposób. 24
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: kim jesteście?
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Jesteś pewna? miliard?
No i nie tego samego, On jest brzydszy więc dożywocie bez możliwości wcześniejszego opuszczenia murów więzienia.
@cwlmod: Sam sobie odpowiedziałeś.
źródło: FatalAccidentOnA1
PobierzZa 20 lat będę śledzić jak wychodzi i obserwować jego życie, jak je sobie poukładał. A miało być tak pięknie, młody, bogaty...
Wasze komentarze to dno+metr mułu. Właśnie przez takie prymitywne zachowania jest zakaz linczu
@WielkiPowrut88: tak przeczytałam, nie jestem w stanie zweryfikować¯\(ツ)/¯