Aktywne Wpisy
Wszystkooo_ +127
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
mam_spanko +200
#l-------------j
Pamiętajcie mimo ogromnego majątku, znajomości, wsparcia milionów ludzi z internetu (fanowskie firmy miały po miliard wyświetleń) sędzia nie ugiął się i podtrzymał wyrok. Herrin próbował się także odwoływać od wyroku, ale bez skutku.
SPRAWIEDLIWOŚCI stało się zadość.
Za 2 ofiary śmiertelne dostał 24 lata.
Tego samego żądamy w przypadku Sebastiana Majtczaka który rozpędzonym BMW na A1 uderzył samochód rodziny w wyniku czego 3-osobowa rodzina spłonęła żywcem. Chcemy, żądamy by sprawiedliwości stało się zadość. Majtczak powinien ponieść karę, jeśli ktoś tuszował sprawę dziennikarze śledczy powinni wybadać sprawę i nagłośnić!
Będziemy przyglądać się sprawie i regularnie przypominać.
#wypadek #majtczak #policja #przestepczosc #polskiedrogi #polska
@cwlmod: Jak to niczego nie zrobił? Stworzył zagrożenie. Czy musi dopiero kogoś zabić żeby go ukarać? Za pierwszym, drugim, piątym razem nic się nie stało to co, policja ma go puścić wolno i życzyć szerokiej drogi? Może za tym szóstym razem potrąci kogoś z Twojej rodziny i co, powiesz "ale do tej pory nic złego nie zrobił, to dajcie mu łagodną
Ile razy słyszałeś o wypadkach podczas takich spotów?
Za co ty chcesz karać? Za twoją głupotę i p--------o o jakimś stwarzaniu zagrożenia? Bronić patologii nie będę ale mówienie, że mandat i punktu to za mało jest oznaką twojej
@cwlmod: po coś jednak te przepisy są...gdyby po wsi każdy leciał 140 to byś się bał puścić żonę z dzieciakiem w wózku po chodniku. Każdy kto ma w dupie życie innych ludzi powinien być za to karany. Nie można oddać głupim ludziom bezpieczęństwa bo większość będzie sądzić, że przecież jest hamulec to się zatrzyma nawet jak pojedzie to 80 przy szkole. A się okazuje, że nagle coś wyleci,
A w ciebie wjechał tira ze śniętym kierowcą i na co twoje mądrości i niska prędkość?
Nie wiem do czego
@cwlmod: A gdzie ja człowieku napisałem że mandat i punkty to za mało? Tu koleś zabił dwie osoby i słusznie poszedł do paki. A za osobiste wycieczki "Za twoją głupotę i #!$%@? o jakimś stwarzaniu zagrożenia" to s--------j dzbanie na czarnoliste
hmm?