Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Pamiętajcie mimo ogromnego majątku, znajomości, wsparcia milionów ludzi z internetu (fanowskie firmy miały po miliard wyświetleń) sędzia nie ugiął się i podtrzymał wyrok. Herrin próbował się także odwoływać od wyroku, ale bez skutku.
SPRAWIEDLIWOŚCI stało się zadość.
Za 2 ofiary śmiertelne dostał 24 lata.
Tego samego żądamy w przypadku Sebastiana Majtczaka który rozpędzonym BMW na A1 uderzył samochód rodziny w wyniku czego 3-osobowa rodzina spłonęła żywcem. Chcemy, żądamy by sprawiedliwości stało się zadość. Majtczak powinien ponieść karę, jeśli ktoś tuszował sprawę dziennikarze śledczy powinni wybadać sprawę i nagłośnić!
Będziemy przyglądać się sprawie i regularnie przypominać.
#wypadek #majtczak #policja #przestepczosc #polskiedrogi #polska
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Co to za wieśniackie "na osobę"? W jaki sposób każda ofiara ma mieć zysk z tego, że za każdą z nich ktoś beknie? A jakby wpadł w autobus to byłby jeszcze bardziej winny?
Nie no to dlaczego nie od razu dać mu dożywocia? Weź ty się zastanów kim ty byłeś 10 lat temu i co by było gdybyś przez 10 lat się nie rozwijął i nie
Im większy batustan tym głupszy kraj i prawo - dokładnie tak jak w stanach. Ja bym tam nigdy nie chciał żyć, bo dla mnie to kraj 3-go świata. Łapiesz chorobę i baju baju sprzedaj dom i spłacaj kredyt do końca życia, bo ubezpieczenie ci się skończyło xD
aha, 10 latek wie, ze sie nie zap.ie.rdala, bo mozesz kogos uszkodzic, masz przyklad tego zieba w zoltej megance co sie wykatpaltuowal do wisly w krakowie rok temu, ze na weekend w miastach roboty drogowe sie pojawiaja rozkopuja
While the judge thought 30 years was too harsh for a young man with a clean criminal record, he nevertheless believed Herrin was responsible for his actions and should be sentenced accordingly – a sentence Herrin was quick to file an appeal for.
Takie mają w USA prawo, że wyroki się sumują, te ich słynne wyroki po
Przecież każdy normalny człowiek, który spowoduje wypadek przynajmniej się stara jakoś pomóc poszkodowanemu. Tutaj chill jak na grillu. Dożywocie dla kierowcy, współudział dla pasażerów oraz oczywiście kara, dla każdego kto pomagał temu zwyrolowi.
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Wiem i dlatego uważam to za kretynizm. Jeszcze jak słyszę, że wyrok skłąda się ze składowych np zabójstwo/usiłowanie zabójstwa/grożenie bronią itd to mi
@grypa-grypowska: Jak zmądrzejesz i poczytasz trochę więcej to będziemy mogli rozmawiać.
Przykład czego, bo chyba nie tego że jazda szybka jest
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zginęły 38-letnia kobieta z jej córką. Kierowca pijany, uciekł z miejsca zdarzenia, wielokrotnie wcześniej karany: 15 lat.
Ale to było w warunkach recydywy i koleś zupełny no-name.