Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +395
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz

Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie ja w ogóle jestem? W kolejce po kebaba też tak miałem, patrzę na ludzi i myślę: dlaczego my tu wszyscy jesteśmy?
Serio, to jest takie dziwne uczucie, jakby nagle coś Cię wybiło z matrixa i zmusiło do myślenia o największych pytaniach wszechświata.
#zyciowedylematy #czytowszystkomasens #ktoteztakma
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak za długo będziesz myślał nad tym to albo Ci o-----e albo się odjebiesz.
@perfidnyplan: za każdym razem, gdy na konto przychodzi wypłata
To jest okrutne dziś jadąc samochodem do pracy o tym myślałem dlaczego właśnie żyje w tym momencie okresu ziemi a nie innym i po co Ci ludzie stoją ze mną w korkach i marnują życie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@perfidnyplan: Odstaw fast foody. ( ͡° ͜ʖ ͡°)