Aktywne Wpisy

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#tradycja #nauka #szkola #martwiludzie #trupy #nauczycielka #uczen #presja
źródło: tradycja-rysunek-rysownik-satyryczny-rysunki-satyryczne-heheszki-humor-obrazkowy-komiksowo-rysunkowo
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Aokx: np gwałcenie rekrutów w rosyjskiej armii, a jak wiadomo rosja to rozsądny konserwatyzm i ostoja normalności w europie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@deafpool: dokładnie tak jest jak on uważa, jedyny sposób na udoskonalanie katop0lackich tradycji to wyje*anie ich w kosmos
@Aokx to jest dokładna odwrotność tradycji, zwłaszcza drugi człon xD
Nie czaję czemu ten aspekt jest tak pomijany. A raczej wiem czemu, bo to nie na rękę koncernom odzieżowym.