Aktywne Wpisy

Soothsayer +140
tak w ogóle to ja myślał, żę wy se żartujecie z tymi kolejkami do butelkomatu a dzisiaj żem na własne oczy widział o 7 rano już kolejka aż do bułek była ustawiona i wszyscy z worami tych butelek boże święty co za z-----y system xd
ddonewry927 +13
#awanturaokase Witamy nową kapitankę mistrzów.
źródło: Screenshot_2026-03-14-18-32-27-40
Pobierz

Jak mogę się dowiadywać o terminach operacji w danych szpitalach?
Dostałem skierowanie na zabieg operacyjny w celu wyjecia płytki i srub, które były założone po złamaniu kości. Niestety całkowicie bol nie zniknął i pojawiła się przepuklina w miejscu cięcia.
Lekarza, który mnie operował już nie ma, a jak poszedłem do tego szpitala się zapisać na operacje to trzeba było isc osobiście na oddział chirurgiczny. Byłem, ale bardzo niesympatyczne panie z łaski powiedziały, że zapisują za miesiąc dopiero i że oddzwonią, tylko muszę dać im kopie skierowania. Tak się stało.
Nie oddzwoniły :) a podejrzewam, że z 2 lat zrobiło się 5, także cudownie, szczególnie że mam przepukline przez którą też mnie czasem boli.
W każdym szpitalu tak jest, że trzeba koniecznie jechać osobiście?
#medycyna #zdrowie #chirurgia #ortopedia #zlamanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Dzięki za odpowiedź. Będę starał się obdzwonić szpitale w okolicy. Może coś z tego wyjdzie.
Co masz na myśli prywatnie do chirurga? Podejrzewam, że to jedynie wizyta, a nic on mi wtedy nie zrobi, a na operacje prywatnie mnie nie stać. Skierowanie mam, więc
Tu patrzyłeś?
Kolejna to skierowanie, nie wiem czy dobrze rozumiem - minęło kilka lat(?), w takim przypadku jest już nieważne.
Dlatego polecam ominąć kolejki i Panie w rejestracji, i iść