Aktywne Wpisy

sportpomnikow +66
Aby nie było wątpliwości: jest to pomidor dziś rano zerwany z krzaka.
#przyroda #humorobrazkowy #warzywa
#przyroda #humorobrazkowy #warzywa
źródło: HPGvDPSWsAAklPZ
Pobierz
one_man_army +70
To co tu widzicie, to jest efekt lat treningu, zawziętości, wytrwałości, potu, walki z przeciwnościami, pogodą, trudu i nie małych pieniędzy. I tak oto uzyskałem licencję SPL (pilota szybowcowego). Pijcie ze mno kompot. #chwalesie #szybownictwo
źródło: IMG_6697
Pobierz

#psychologia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Personalnie sadze ze grzyby. W kontrolowanych pozytywnych sesjach. Po prostu aktywuja nam wiecej "pluszowych i dobbrych" obszarow mozgu. Czesc na zawsze. Bo leza blisko obszarow "milokolorowoksztaltowych".
W druga strone tez to dziala. "Bad trip" uaktywnia obszary lekowo-nieprzyjemno-c-----e. Tez niektore na zawsze.
Stad zreszta zapewne
Wiemy. To wykorzystanie jest zazwyczaj nieswiadome. Obronno-zyckowe. To fakt. I czesto "wiemy" ale wtedy dopiero gdy pomyslimy. Czesto tylko oceniajac sama emocje "finalna". Bez ciagu
Komentarz usunięty przez moderatora
To nie bylem ja. Bardzo mi przykro ze ktos Cie tak potraktowal. Tak po ludzku przykro.
Ale to nie bylem
Z tym pieprzykiem mnie zaskoczyłeś - tak, ona ma wielki pieprzyk na uchu. Tak, ten „on” to moja żona, rozwód w toku
(ʘ‿ʘ)
Rozumiem ze chetnie wystrzelalbys kilka wsi z zalu.
Ale akurat kobiety stosuja p-----c psychiczna jako "basic weapon".
Tymczasem materialow w interneci prawie nie ma i nikt nie zauwaza tematu.
Czesto to nie jest tez ich wina. Tylko
Jakiś czas temu pytała się, kiedy ją pozwę. Co do drugiej części zdania, tego jeszcze nie wiem. Ma bardzo edgy reposty na tik toki - tak, zaczęła robić reposty dla mnie, wcześniej tego nie robiła. To jest jedyna droga komunikacji ze mną teraz. Połowa repostów a’la Nikolo Makjaweli, a druga połowa o…. byciu w związku z narcyzem, że
Jej babcia, a moja Matka, pokazowo rozwalila prezent, laptopa o kominek.
Bo sie nie dalem zmanipulowac, zla byla na mnie to "...dziecko tego laptopa nie zobaczy., r---------e i co wtedy zrobisz...???"
Dotarlo za chwile ze tym razem swiat to widzial. I ze to bedzie "trudne do obronienia". Tym gorzej dla