Aktywne Wpisy
nowszyja +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPo prostu SM to olewa kompletnie.
@zdjecie_z_wenszem dalej znajduja się fani wiec tak będą budować.
@Domciu Tam fajne dyskusje na grupach latają ostatnio na ten temat xD Wyzywają się ludzie grubo. A jak ktos wspomni o pracy zdalnej to go mordować chcą xD
Wniosek wysuwa się sam, że Jagodno to teraz największa patologia we Wrocławiu :D
@przemek-: tam nie ma generalnie wcale miejsc parkingowych. To osiedle Wrocławia z najgorszą infrastruktura które na długo przed wyborami było memem. Nie wiem kto chciałby z własnej woli tam mieszkać xD Jak widzę ze ludzie wystawiają tam mieszkania po 12-14k za metr to tylko gratulować polotu xD
@aleksander_z: postawić tam sutryka i niech kopie ludziom nowe garaże podziemne. Idioci zgodzili się na taką zabudowę, bo widzieli tylko łapówki. Każdy, kto nie czerpał korzyści z wydawania pozwoleń wiedział, że zabraknie tam miejsc i tak to będzie wyglądało.
Walnięcie tam zakazu po prostu przeniesie problem w inne miejsce
@arinkao: najwyraźniej koperta potrafi zdziałać cuda
Kupili to niech teraz płacza
@Darth_Gohan: ja tam ładne miejsca parkingowe widzę, naturalnie wytarte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Darth_Gohan: a przypadkiem nie jest to droga wewnętrzna na gruncie spółdzielni? Być może dlatego SM to ignoruje bo tak naprawdę to teren prywatny.