Wpis z mikrobloga

a to ludzie nie wiedzieli że nie będzie gdzie parkować kupując mieszkanie? XD

Kupili to niech teraz płacza

@MrBeast: Ta sama polacka mentalność co z budowaniem się przy lotnisku/strzelnicy xD Niektórzy to debile a niektórzy doskonale wiedzieli co robią tylko liczyli że sobie wykrzyczą co chcą jednocześnie korzystając z niższej ceny zakupu.
  • Odpowiedz
@rewasek1374

@Domciu: na miejsce parkingowe nie ma pieniędzy. ale na kolejny samochód już tak.

Dokładnie tak samo jest na moim osiedlu :| Każde mieszkanie ma miejsce podziemne ale nieeee muszę mieć 2-3 samochody, mieć musze bo się uduszę!
  • Odpowiedz
@Domciu: mieszkałem tam z dziewczyna 3 miesiące, przyjechaliśmy z Poznania i już po paru tygodniach stwierdziliśmy że to nie jest miejsce do życia i przeprowadzka na Bielany
  • Odpowiedz
@Domciu: Najlepsze jest to, że jakaś pani się oburzała, że kupując mieszkanie nie było już wolnych miejsc parkingowych. Rozumiem, że kupowała to mieszkanie z pistoletem przylożonym do głowy. Dla mnie brak miejsca parkingowego = nie kupuję mieszkania i szukam dalej tak, aby kupić dwa lub trzy, nawet na zewnątrz. Po drugie jest to klasyczny przykład debilnego planowania miasta Wrocław, dokładnie to samo jest na Olimpii Port - jesteś gościem? Zapomnij
  • Odpowiedz
@Domciu: Nic nowego. Kiedy Jagodno przypominało jeszcze wieś, na środku pola postawili pierwsze bloki, ulica Vivaldiego. Identycznie to wyglądało od samego początku, zatem nie ma żadnej wymówki dla żadnego projektanta czy jak sie ów partacz, albo troll, tytułuje. Po prostu musieli zgodnie stwierdzić: "A tu zrobimy takie sp!erdolone, żeby nie dało się ani zaparkować ani przejechać". Jak pomysleli tak zrobili, na 100% tak było ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
Jak widzę ze ludzie wystawiają tam mieszkania po 12-14k za metr to tylko gratulować polotu xD

@printf: Ja tego właśnie nie rozumiem. Kto przy zdrowym umyśle tam kupuje. To już lepiej kupić mieszkanie w jakiejkolwiek miejscowości z dojazdem pociągiem. Cena niższa, a dojazd do roboty zajmie tyle samo czasu (tylko o połowę mniej nerwów).
Choćby z takiej Oleśnicy jedzie się około 40 min na Główny a na Nadodrze 25. A
  • Odpowiedz