Aktywne Wpisy

Linnior88 +17
Z cyklu : filmy do których bym już nie podeszła drugi raz bo mi zryły psyche , a wy macie jakieś ? Szukam filmu po którym można się zalewac łzami (mogą być filmy o miłości albo poprostu jakieś bardzo smutne )
#film
#film
źródło: temp_file4719741167667821425
Pobierz
Śpicie już? 👀

#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPo prostu SM to olewa kompletnie.
@zdjecie_z_wenszem dalej znajduja się fani wiec tak będą budować.
@Domciu Tam fajne dyskusje na grupach latają ostatnio na ten temat xD Wyzywają się ludzie grubo. A jak ktos wspomni o pracy zdalnej to go mordować chcą xD
Wniosek wysuwa się sam, że Jagodno to teraz największa patologia we Wrocławiu :D
@przemek-: tam nie ma generalnie wcale miejsc parkingowych. To osiedle Wrocławia z najgorszą infrastruktura które na długo przed wyborami było memem. Nie wiem kto chciałby z własnej woli tam mieszkać xD Jak widzę ze ludzie wystawiają tam mieszkania po 12-14k za metr to tylko gratulować polotu xD
@aleksander_z: postawić tam sutryka i niech kopie ludziom nowe garaże podziemne. Idioci zgodzili się na taką zabudowę, bo widzieli tylko łapówki. Każdy, kto nie czerpał korzyści z wydawania pozwoleń wiedział, że zabraknie tam miejsc i tak to będzie wyglądało.
Walnięcie tam zakazu po prostu przeniesie problem w inne miejsce
@arinkao: najwyraźniej koperta potrafi zdziałać cuda
Kupili to niech teraz płacza
@Darth_Gohan: ja tam ładne miejsca parkingowe widzę, naturalnie wytarte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Darth_Gohan: a przypadkiem nie jest to droga wewnętrzna na gruncie spółdzielni? Być może dlatego SM to ignoruje bo tak naprawdę to teren prywatny.