Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +325
Śniadanie dla potężnego piramidziarza - nugetsy, frytki, trochę zwiędłej zieleniny, pomidorek, coca-cola
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
mickpl +349
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Ja mam pałac w Dubaju i skarbiec z brylantami, tylko muszę se jeszcze na to wszystko uzbierać kasę, sobie to wszystko kupić i za to wszystko zapłacic.
#mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci #koalicjadeweloperska #mieszkanie #kredythipoteczny
@MakiawelicznyAltruista:
Umiejętne zarządzanie długiem to we współczesnym świecie wygryw.
Nie mówię tu o branie chwilówek czy innych tego typu rzeczy na zachcianki tylko umiejętność kalkulacji ryzyka przy braniu kredytu.
Wiesz oni mają własne mieszkanie, mogą nim zarządzać jak tylko chcą. Nie odkładają życia na później tylko cenią swoje najcenniejsze aktywo - czas. Lepiej mieć coś teraz na kredyt (zapłacić za to stresem, zobowiązaniem oraz odsedkami) niż oszczędzać
@CzarnaSylweta: kwintesencja. Co nie znaczy, ze trzeba żyć yolo i wy####e jakoś to będzie :D Ale odkładanie życia na kiedyś, to najgłupsze co można zrobic w życiu. I pisze to niestety z własnego doświadczenia, bo kilka lat mi przez to uciekło. A tego czasu juz nie odzyskam.
Więc fikać
@maras_zaraz_go_udusisz: do sądu nie dojdzie (ʘ‿ʘ)